Ana Sayfa / Spor / Canlı GS-BJK derbi iddaa oranları

Canlı GS-BJK derbi iddaa oranları

Galatasaray-Beşiktaş derbisi kaç kaç biter, hangi takım favori sorusu. canlı Galatasaray-Beşiktaş maçı favorisi kim oldu, iddaa oranları ne kim kazanır merakla bekleniyor.

GS-BJK derbi iddaa oranları, maçı kim kazanır bahis oranları ve maçın favorisi kim sorusu. Canlı Galatasaray-Beşiktaş izle, maç kaç kaç biter bilgisi. Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, bu akşam saat 20:00’de NEF Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada ezeli rakibi Beşiktaş’ı ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte heyecan da doruğu çıktı.

UEFA Avrupa Ligi’nde Barcelona karşısında aldığı beraberlikle Türkiye’ye dönen Galatasaray, Avrupa Kupaları’na katılabilmek için savaşan Beşiktaş’ı ağırlayacak.

Misli.com’da ev sahibi Galatasaray’ın galibiyet oranı 2.14 yerine 2.38, beraberlik oranı 2.95 yerine 3.28, Beşiktaş’ın galibiyet oranı ise 2.50 yerine 2.78 olarak belirlendi.

CENK TOSUN DERBİ İZLEYECEK

Teknik direktör Önder Karaveli yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak. Karşılaşma bu akşam saat 20:00’de Nef Stadyumu’nda oynanacak.

Sezon sonunda İngiliz takımı Everton ile sözleşmesi sona erecek olan Milli golcü Cenk Tosun, derbiyi stadyumdan takip edecek.

Tosun’un gelecek sezon Beşiktaş’a transfer olacağı iddia edilmişti.

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting