Ana Sayfa / Spor / Canlı Hırvatistan-Türkiye izle

Canlı Hırvatistan-Türkiye izle

Türkiye’nin Hırvatistan maçı bugün sat kaçta hangi kanalda bilgisi. Hırvatistan-Türkiye canlı milli maçının kadroları ve naklen yayın kanalı. Vincenzo Montella ile ilk maçına çıkacak Ay-Yıldızlılar, grup liderinden 3 puanı alırsa 2024 Almanya’ya gitmeyi kolaylayacak. Beraberlik halinde bile avantajımız devam edecek

Canlı Hırvatistan-Türkiye maçı izle saati ve canlı yayın kanalı. Türkiye’nin Hırvatistan maçı kadrosu kimler var bilgisi. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu yedinci haftasında Türkiye, bir maça eksik şekilde liderlik koltuğunda oturan Hırvatistan’a konuk oluyor. Stefan Kuntz sonrası göreve gelen Vincenzo Montella yönetiminde ilk maçına çıkacak Ay-Yıldızlılar galibiyet peşinde. Milliler, 3 puanı alırsa grubu, turnuva vizesi anlamı taşıyan ilk ikide bitirme adına büyük bir adım atacak. Beraberlik halinde bile avantajımız sürecek. Yenilgi işleri karıştırır.

MERİH, CENGİZ VE MERT YOK

Türkiye’de Merih Demiral cezalı. Onun yerine Çağlar Söyüncü’nün oynaması, Abdülkerim Bardakcı’nın da ilk 11’e girmesi bekleniyor. Mert Günok’un sakatlığı nedeniyle kadroda yok. Kalede Uğurcan Çakır olacak. Bir başka sakat oyuncumuz Cengiz Ünder’in yerine ise formda İrfan Can Kahveci’nin kanatta yer alması muhtemel. Türkiye, Hırvatistan ile grupta yaptığı ilk maçı 2-0 kaybetmişti. Letonya-Ermenistan ise günün diğer mücadelesi.

HIRVATLARA KARŞI 1 GALİBİYET

Türkiye daha önce 11 kez karşılaştığı Hırvatistan’ı sadece bir kez yenebildi. 2018  Dünya Kupası elemelerindeki 1-0’lık o galibiyette tek golümüzü halen kadroda yer alan Cenk Tosun atmıştı. Ay-Yıldızlılar diğer 10 mücadelede dört yenilgi ve altı beraberlik yaşadı. Hırvatların 15 golüne, dokuz golle yanıt verdik.

MUHTEMEL 11’LER

Hırvatistan: Livakovic, Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Sosa, Kovacic, Brozovic, Pasalic, Brekalo, Modric, Musa

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Abdülkerim, Ferdi, Salih Özcan, Hakan, Orkun, Kerem, İrfan Can, Cenk

Hakem: Anthony Taylor

Saat: 21.45

Stat: Opus Arena

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting