Ana Sayfa / Spor / Canlı İstanbulspor-Fenerbahçe

Canlı İstanbulspor-Fenerbahçe

İstanbulspor-Fenerbahçe canlı maçı izle saati. Canlı maç izle. İstanbulspor-Fenetbahçe maçı kaç kaç biter sorusu. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında İstanbulspor’un konuğu olacak. Ligde topladığı 23 puanla liderlik koltuğunda yer alan Sarı-Lacivertli ekip, Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadeleden 3 puanla ayrılarak zirvedeki yerini korumanın hesaplarını yapıyor.

Canlı İstanbulspor-Fenerbahçe izle saati ve canlı yayın kanalı. Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor’un konuğu olacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmada Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacakken deneyimli hakemin yardımcılıklarını Erkem Kan ve Erdinç Sezer Tam üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak. Sarı-Lacivertli ekip, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken hanesine 23 puan yazdırarak maç eksiğine rağmen liderlik koltuğunda yer alıyor. Fatih Tekke’yi göreve getiren İstanbulspor ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşarken 8 puanla 18. sırada haftaya ‘merhaba’ dedi.

Peş peşe elde ettiği galibiyetlerle Süper Lig’de ilk sıraya yerleşen Fenerbahçe zirvedeki yerini korumak için İstanbulspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak isteyecek. Sarı-Lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Gustavo Herique, Luan Peres, Nazım Sangare ve Mert Hakan Yandaş mücadelede yer alamayacaklar. Sakatlığını atlatan Joshua King ise Jorge Jesus’tan forma şansı bekleyecek. Ev sahibi ekipte ise kırmızı kart cezalısı Eduart Rroca ve sakatlığı bulunan Eslem kadroda olmayacak. Zorlu maçtan puanlarla ayrılarak hem moral depolamak hem de düşme hattından kurtulmak isteyen ev sahibi ekip karşılaşmaya odaklanmış durumda.

İlginizi Çekebilir

Arda Güler fantastik bir oyuncu

La Liga’da 3 gole ulaşan Real Madridli futbolcu Arda Güler, İspanya basınında da gündem oldu. …

Sınırsız Hosting