Ana Sayfa / Genel / Canlı İzlanda-Türkiye maçı TRT 1

Canlı İzlanda-Türkiye maçı TRT 1

TRT 1 Canlı İzlanda Türkiye maçı izle saat 21. 45’te salı günü. Türkiye, İzlanda’da 4’te 4 peşinde.Fransa galibiyeti ardından grupta 3 maçta 3 galibiyet almayı başaran Türkiye, bir diğer zor rakip olan İzlanda ile karşılaşmaya hazırlanıyor. İzlanda Havaalanında yaşanan olayların ardından Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. 

İzlanda-Türkiye canlı Maçı bugün TRT 1’de saat 21.45’te.EURO 2020 grup elemeleri İzlanda Türkiye maçı ile devam ediyor. Geride kalan 3 maçta aldığı 3 galibiyet ile liderlik koltuğunda oturan millilerimiz İzlanda maçında da galibiyet arayacak. İzlanda’ya giriş yapan Türkiye A Milli Takımına yapılan saygısızlıkların ardından futbol severler tüm dikkatlerini karşılaşmaya verdi. Peki Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İZLANDA TÜRKİYE SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İzlanda Türkiye EURO 2020 mücadelesi 11 Haziran 2019 Salı günü oynanacak. 21:45’te başlayacak olan karşılaşma TRT1 ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.

MİLLİ TAKIMA İZLANDA’DA BÜYÜK SAYGISIZLIK

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu dördüncü maçında salı günü deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak.

Bu zorlu mücadele öncesi öğle saatlerinde Konya’dan İzlanda’ya hareket eden milliler, uzun bir yolculuğun ardından Keflavik Havalimanı’na indi. Ancak burada İzlandalı yetkililer, Milli Takım kafilesini prosedürleri de bahane göstererek havaalanında saatlerce bekletti.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, bu esnada büyük bir saygısızlıkla karşılaştı. Açıklamasında İzlanda’da yaşananlara tepki gösteren Emre Belözoğlu “İndiğimizden itibaren içeride gereksiz bir arama yapıldı. Gerildik. Bizim ülkemizin misafirperverliğine kurban olsunlar. Millilerimiz, Reykjavik Havalimanı’nda İzlanda polisi tarafından didik didik arandı” ifadelerini kullandı. Emre Belözoğlu, muhabirlere açıklama yaparken bir İzlandalı, milli futbolcuya tuvalet fırçası uzattı.

 

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting