Ana Sayfa / İlginç / Canlı maç izle Beşiktaş-Slovan Bratislava

Canlı maç izle Beşiktaş-Slovan Bratislava

Beşiktaş’ın bu akşamki Brastislava maçı hangi kanalda canlı maçın canlı anlatımı bilgileri. Canlı maç izle bu akşam 28 kasım Beşiktaş’an Avrupa Ligi maçının naklen yayın kanalı ve takımdan haberler. UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon henüz puanı bulunmayan temsilcimiz Beşiktaş grubun 5. maçından Slovan Bratislava ile bu kez kendi sahasında karşılaşacak. Süper Lig’de üst üste kazandığı maçlarla şampiyonluk potasına giren Siyah-Beyazlılar bu çıkışını Avrupa’da da devam ettirmek istiyor. Beşiktaş’ta taraftarının desteğiyle rakibini yenerek ilk üç puanını almanı peşinde olacak. Peki, Beşiktaş – Slovan Bratislava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Canlı maç izle Beşiktaş-Slovan Sratislava 28 kasım perşembe canlı ve naklen yayın kanalı. Beşiktaş bu akşam kiminle oynayacak canlı maçlar ve canlı maç sonuçları takibi. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu beşinci maçında Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava’yı konuk edecek. Siyah-beyazlı takım, grubundaki 4 maçı da yenilgiyle tamamladı. K Grubu’ndaki ilk karşılaşmada Slovan Bratislava’ya 4-2 yenilen Beşiktaş, İstanbul’da Wolverpampton’a 1-0 ve Braga’ya 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekip, son olarak Braga ile deplasmanda yaptığı karşılaşmadan 3-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Beşiktaş gruptaki ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Beşiktaş – Slovan Bratislava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
28 Kasım Perşembe günü Vodafone Park’taki karşılaşma saat 20.55’te başlayacak. beIN SPORTS HD1’den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar
Beşiktaş – Bratislava muhtemel 11’ler
Beşiktaş: Karius, Necip, Roco, Vida, Rebocho, Oğuzhan, Kartal, N’Koudou, Güven, Boyd, Umut

Bratislava: Greif, Medvedev, Abena, Bozhikov, Bajric, De Marco, Rabiu, De Kamps, Drazic, Sporar, RataoMücadeleyi Arnavutluk Futbol Federasyonundan Enea Jorgji yönetecek. Jorgji’nin yardımcılıklarını Ridiger Çokaj ve Rejdi Avdo yapacak.

Tarihinin en uzun yenilgi serisini sonlandırmaya çalışacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki tarihinin en uzun yenilgi serisini de sonlandırmaya çalışacak.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’ndeki son maçta Malmö’ye 1-0 yenilen siyah-beyazlı ekip, bu sezon ise oynadığı 4 karşılaşmayı da mağlubiyetle tamamladı.

Avrupa kupalarında son 5 maçını mağlubiyetle tamamlayan siyah-beyazlı ekip, daha önce 3 defa dörder yenilgili serilerle karşı karşıya kalmıştı.

Lens cezalı

Beşiktaş’ta kırmızı kart cezalısı Jeremain Lens, Slovan Bratislava karşısında görev alamayacak. Lens, siyah-beyazlı ekibin Braga ile deplasmanda yaptığı karşılaşmada kırmızı kart görmüştü.

Beşiktaş’ın Avrupa’da 221. randevusu

UEFA Avrupa Ligi K Grubu beşinci hafta maçında Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava’yı konuk edecek siyah-beyazlı takım, Avrupa kupalarındaki 221. mücadelesine çıkacak. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 220 maçta rakiplerine 83 kez üstünlük kurdu. 91 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 46 mücadeleden berabere ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 292 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 318 gol gördü.

İlginizi Çekebilir

Su altı yanardağa patladı

Su altındaki yanardağ patladı dumanlar gökyüzünü kapladı. Japonya’da denizdeki yanardağ lav püskürtmeye başladı. Su altındaki …

Sınırsız Hosting