Ana Sayfa / İlginç / Canlı maç izle Galatasaray-Başakşehir

Canlı maç izle Galatasaray-Başakşehir

Canlı maç izle beİN SPorts 1 Galatasaray-Başakşehir canlı maçı. 22 Kasım cuma Galatasaray’ın Başakşehir maçı ve sakatlıklar eksiklikler. Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkartıldı. Radamel Falcao ve Florin Andone’un sakatlıklarıyla boğuşan sarı kırmızılı ekipte Babel’in sakatlığı şok etkisi yarattı. Öte yandan Fernando Muslera da bel ağrıları nedeniyle Uruguay Milli Takımı kadrosundan çıkartıldı.

Galatasaray-Başakşehir canlı maçı izle 22 Kasım Cuma. süper Lig canlı maç izle Galatasaray.

Forvet hattında sakatlıklarla boğuşan Galatasaray’a Ryan Babel ve Fernando Muslera’dan kötü haber geldi.

32 yaşındaki tecrübeli futbolcu sakatlığı nedeniyle Hollanda Milli Takım kadrosundan çıkartılırken kamptan ayrılarak Türkiye’ye döneceği açıklandı.

Radamel Falcao ve Florin Andone’un sakatlıkları nedeniyle forvet bölgesinde zor günler geçiren sarı kırmızılı ekip, Babel’in sakatlığı sonrasında şoke oldu.

Galatasaray’da sakat oyuncular dışında forvet mevkiisinde oynayabilecek isimler ise Adem Büyük ve Emre Mor.

Öte yandan Uruguay Milli Takımı ile kampta bulunan Fernando Muslera da bel ağrıları nedeniyle kadrodan çıkartıldı.

Sarı kırmızılı ekip 22 Kasım Cuma günü sahasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA

Galatasaraylı futbolcular Fernando Muslera ile Ryan Babel, sakatlıkları nedeniyle ülkelerinin milli takım kadrolarından çıkarıldı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Hollanda Milli Takımı’nda bulunan Babel’in sol dizinden sakatlanarak kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

Tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın da bel ağrıları nedeniyle Uruguay Milli Takımı’nın kadrosundan çıkartıldığı aktarıldı. Her iki futbolcuyla ilgili detaylı açıklamanın İstanbul’da gerçekleşecek kontrollerden sonra yapılacağı ifade edildi.

Öte yandan Süper Lig’in 12. haftasında 22 Kasım Cuma günü Medipol Başakşehir’le sahasında karşılaşacak sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana tedavilerine devam edilen Şener Özbayraklı, Younes Belhanda ve Radamel Falcao’nun katılmadığı, Florin Andone’nin ise özel dizlikle salonda çalıştığı kaydedildi.

Milli takımlarından dönen Yuto Nagatomo ve Yunus Akgün’ün ise antrenmana katıldığı aktarıldı. Galatasaray, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Sakatlık haberlerini üst üste alan Galatasaray’a bir şok da Christian Luyindama’dan geldi. Aslan’ın başarılı stoperi Luyindama, Demokratik Kongo’nun Gambiya ile oynadığı maçın 65. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

Radamel Falcao, Florin Andone ve Ryan Babel’in ardından Fernando Muslera sakatlar kervanına katılan son isim olmuştu. Luyindama’dan gelen kötü haber ise Florya’da büyük bir şok ve şaşkınlık yarattı.

Sakatlıkların ardından Fatih Terim’in kadroda yapacağı değişiklikler merak konusu oldu. Babel, Muslera ve Luyindama’nın cuma günü Başakşehir’e karşı forma giyip giyemeyeceği henüz bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

Benekli kaplumbağa koruma altında

Düzce’de benekli kaplumbağalar koruma altına alındı. Düzce ve çevresindeki yaban hayvanları. Doğa Koruma ve Milli …

Sınırsız Hosting