Ana Sayfa / Gündem / Canlı maç izle Real Madrid-Galatasaray yayını

Canlı maç izle Real Madrid-Galatasaray yayını

Canlı maç izle Şampiyonlar ligi Real Madrid- Galatasaray maçının naklen yayın kanalı, maçın başlama saati ve internette Real Madrid-Galatasaray canlı maç linkleri ve şifresiz canlı maç izle bilgileri. Real Madrid Galatasaray maçı ile Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda dördüncü haftada karşı karşıya geliyor. İlk maçta rakibine 1-0 yenilen Galatasaray bu kez kazanarak gruptaki ilk üç puanını hanesine yazdırmak istiyor. Peki Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşma hakkında merak edilen detaylar…

Canlı Maç İzle Real Madrid-Galatasaray maçının canlı maç sonuçları, maçın kadroları ve maçın başlama saati sitenizde olacak. Galatasaray, bu akşam Real Madrid deplasmanında dünya devinin karşısına çıkıyor Fatih Terim’in hedefi ezici bir futbolla bol gollü bir galibiyet alarak Türkiye’ye dönmek.

ŞL 6 KASIM CANLI MAÇLARI REAL MADRİD-GALATASARAY

Süper Lig’de haftayı galibiyetle tamamlayan Galatasaray’da gözler Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İspanya’nın Real Madrid takımına konuk olacağı A Grubu 4. hafta maçını, Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer yönetecek.

REAL MADRİD GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid Galatasaray maçı, Santiago Bernabéu Stadı’nda 6 Kasım 2019 Çarşamba akşamı TSİ 23.00’da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

FALCAO, REAL MADRİD MAÇINDA YER ALMAYACAK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Falcao’nun sakatlık durumu ile ilgili, “Real Madrid ve Gaziantep maçında olmayacak ama milli aradan sonra olabilir. En az 10 gün İspanya’da tedavi görmeye devam edecek” dedi.

İlginizi Çekebilir

Muharrem Erkek tüm müdürleri görevden aldı

Çanakkale son dakika haberleri. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, belediyedeki tüm müdürleri görevden aldı. Muharrem …

Sınırsız Hosting