Ana Sayfa / Genel / Canlı Maç İzle Sivasspor-Antalyaspor

Canlı Maç İzle Sivasspor-Antalyaspor

Sivasspor-Antalyaspor canlı maç izle beIn SPORTS 1 HD canlı izle. bein sports nasıl izlenir canlı maç yayınları ve Süper lig canlı maçları izle. 26 Ekim canlı maç izle. Bu sezon sahasında oynadığı 4 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Sivasspor, geçen hafta Gençlerbirliği’ne sahasında 6-0 yenilen Antalyaspor ile karşılaşacak. Yiğidolar seriyi Antalyaspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor. Antalyaspor ise bu mağlubiyeti unutmak için kazanmak istiyor. Peki, Sivasspor – Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Maç izle canlı sivasspor-Antalyaspor izle. Süper Lig 9. hafta maçları izle. Canlı maçlar 26 Ekim 2019 cumartesi. Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’in 9. haftasında Antalyaspor’u konuk edecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde bu sezon sahasında oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanan, birinde berabere kalan kırmızı-beyazlılar, iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor. Geçen hafta Gençlerbirliği’ne 6-0 yenilen Antalyaspor ise bu kötü mağlubiyeti unutturmanın hesaplarını yapıyor.

Sivasspor – Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayacak Demir Grup Sivasspor-Antalyaspor karşılaşmasını hakem Alper Ulusoy yönetecek. beIN SPORTS HD 1’den canlı yayınlanacak maçın skor takibi
Sivasspor evinde yenilmedi…

Sezona evinde Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek başlayan Sivas temsilcisi, üçüncü haftada konuk ettiği Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı, 5. haftada Trabzonspor’u 2-1, 7. haftada MKE Ankaragücü’nü 3-1 yendi. İç sahadaki 4 maçlık periyotta 10 puan toplayan Sivas temsilcisi, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 9 kez havalandırdı, kalesinde ise 3 gol gördü. Sivasspor, sahasında son olarak geçen sezonun 29. haftasında Beşiktaş’a 2-1 yenilmişti.

Sivasspor’da eksikler

Demir Grup Sivasspor’da Serhiy Rybalka’nın sakatlığı bulunurken, Isaac Cofie de kart cezası nedeniyle Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlılarda Emre Kılınç, Aaron Appindangoye ve Uğur Çiftçi sarı kart sınırında bulunuyor. Sivasspor, bugün yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

İlginizi Çekebilir

Belediye başkanından çalışanına taciz

Belediye başkanı 25 yaşındaki bayan çalışanına makam odasında cinsel tacizde bulundu iddiası. Mardin’de belediye bakanı …

Sınırsız Hosting