Ana Sayfa / Spor / Canlı Monaco-Trabzonspor izle

Canlı Monaco-Trabzonspor izle

Monaco-Trabzonspor maçı canlı izle ne zaman saat kaçta bilgisi.

TCanlı Monaco-Trabzonspor maçı izle. Canlı Exxen izle. rabzonspor ve Monaco ile gerçekleşecek olan mücadele heyecanla beklenirken taraftar maç bilgilerini araştırmaya başladı. Gözler maç tarihine çevrilirken Monaco Trabzonspor maçı, saati ve yayınlanacak kanal merak konusu oldu. Trabzonspor Monaco maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

UEFA Avrupa Lig maçları tüm hızıyla devam ederken Türkiye’nin temsilcisi Trabzonspor Fransız kulübü Monaco ile karşılaşacağı belirlenmesi üzerine maç heyecanı başladı. Her iki takımında amacı gruptan çıkmak olurken rekabetin tam gazla devam edeceği tahmin edilmektedir. Peki, Trabzonspor – Monaco maçı ne zaman, saat kaçta? 

MONACO TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

Tüm futbol severler tarafından heyecanla beklenen UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Monaco ve Trabzonspor maçı 6 Ekim 2022 günü gerçekleşirken maç canlı olarak Exxen de şifreli olarak verilecektir.

TS YÖNETRİCİLERİ ZİYARETTE

Trabzonspor Kulübü yöneticileri, İl Gençlik ve Spor Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner’i ziyaret etti.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve İnşaat, Tesisler ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Gedikli’nin, İl Gençlik ve Spor Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner’i ziyaret ettiği belirtildi.

Açıklamada, Çetiner’in ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kulübe başarı dileklerini ilettiği kaydedildi.

Öte yandan Sağıroğlu ve Gedikli’nin de Çetiner’e görevinde başarılar dileyerek, bordo-mavili takımın formasını hediye ettiği aktarıldı.

MONACO-TRABZON MACININ HAKEMİ

UEFA Konferans Ligi 3. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, deplasmanda Monaco ile kozlarını paylaşacak.

Zorlu mücadele öncesi karşılaşmanın hakemi belli oldu.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Monaco – Trabzonspor müsabakasını Gürcistan Futbol Federasyonu’ndan Giorgi Kruashvili yönetecek.

trabzon, monaco maçına hazır

İlk olarak 1991-1992 sezonunda Olympique Lyon ile eşleşerek Avrupa’da Fransız takımları karşısında tur mücadelesi vermeye başlayan Trabzonspor , rakibini deplasmanda 4-3, sahasında da 4-1’lik sonuçla mağlup ederek, kupada üçüncü tura yükseldi.

Karadeniz ekibi, 2009-2010 sezonunda ise bir başka Fransız temsilcisi Toulouse ile UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşı karşıya geldi. Rakibine ilk maçta sahasında 3-1 yenilen bordo-mavililer, deplasmanda 1-0 galip gelmesine rağmen turu geçememişti.
Bordo-mavililer, 2011-2012 sezonunda ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lille ile grupta yaptığı ilk maçta sahasında 1-1’lik beraberlik elde etmişti. Dış sahada rakibi ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, Fransız takımları karşısında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Söz konusu maçlarda 11 gol atan Karadeniz ekibi, kalesinde ise 8 gol gördü.

11 yıl sonra bir Fransız takımı daha

Trabzonspor, 11 yıl sonra Avrupa’da bir Fransız takımıyla daha eşleşti. Lyon, Toulouse ve Lille’nin ardından Monaco ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, deplasmanda Fransız takımlarına karşı kaybetmedi.

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting