Ana Sayfa / Spor / Canlı Neftçi-Beşiktaş izle kanalı

Canlı Neftçi-Beşiktaş izle kanalı

Beşiktaş’ın Neftçi Bakü maçı hpangi kanalda saat kaçta bugün bilgisi. Canlı Neftçi Bakü-Beşiktaş izle kadrolar. Neftçi Bakü Beşiktaş maçı canlı yayın bilgileri araştırılıyor. Azerbaycan temsilciyle UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda eşleşen Beşiktaş, Konferans Ligi gruplarına kalmak istiyor. Onana, Amartey, Oxlade-Chamberlain ve Rebic transferleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, ilk maçı deplasmanda oynayacak. Bu noktada “Neftçi Bakü Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi?” sorularına yanıt aramakta. Peki, UEFA Konferans Ligi Neftçi Bakü Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar

Canlı Neftçi-Beşiktaş canlı izle saat kaçta haberi. Beşiktaş7ın bugünkü deplasman neftçi maçı saat kaçta hangi kanal verilyor bilgisi. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Neftçi ile kozlarını paylaşacak. UEFA Konferans Ligi 2. eleme turunda Tirana’yı rahat eleyen Beşiktaş, 3. eleme turu ilk maçından da galibiyetle ayrılıp saha avantajını eline almak istiyor. Peki, Neftçi-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
NEFTÇİ-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında yarın deplasmanda Azerbaycan temsilcisi Neftçi’ye konuk olacak.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Neftçi Arena’da oynanacak müsabaka, TSİ 20.00’de başlayacak. İsviçreli hakem Lukas Fahndrich’in yöneteceği mücadele, S Sport Plus’tan ve Haber Global kanalından naklen yayımlanacak.
BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11’İ
Beşiktaş’ın Neftçi karşısındaki muhtemel 11’i şu şekilde;

Mert, Rosier, Omar Colley, Daniel Amartey, Umut Meraş, Salih Uçan, Hadziahmetovic, Gedson, Onur Bulut, Muleka, Aboubakar
İKİ TAKIMIN 2. ELEME TURU PERFORMANSI
UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. eleme turundan başlayan Beşiktaş, Arnavutluk ekibi Tirana’yı 3-1 ve 2-0’lık skorlarla saf dışı bıraktı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 3 numaralı turnuvasına aynı turdan dahil olan Neftçi ise Bosna Hersek’in Zeljeznicar takımını 2-2 ve 2-0 tamamlanan maçlarla elemeyi başardı.

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting