Ana Sayfa / Spor / Canlı Olympiakos-Fenerbahçe izle saati

Canlı Olympiakos-Fenerbahçe izle saati

Olympiakos-Fenerbahçe canlı izle saati, tarihi ve naklen yayın kanalı, Fenerbahçe, Yunanistan’da galibiyet arıyor.UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, Yunanistan Ligi temsilcisi Olympiakos’a konuk olacak. Antwerp’i yenerek çıkış yakalayan Fenerbahçe gruptan çıkmak için kalan 2 maçını da kazanmak istiyor. Galatasaray’ı deviren ve moral kazanan Kanarya, zorlu deplasmana Altay Bayındır’dan yoksun çıkacak. Gustavo ve Valencia’nın durumu ise henüz belli değil. Peki, Olympiakos – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Canlı maç izle Fenerbahçe Yunanistan deplasmanında. Avrupa Ligi canlı maçları tarihi ve saati. UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan devam ediyor. 5. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Olympiakos ile karşılaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Olympiakos – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

OLYMPIAKOS – FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Olympiakos – Fenerbahçe maçı 25 Kasım Perşembe günü saat 23:00’de Exxen’de canlı yayınlanacak.
OLYMPIAKOS – FENERBAHÇE MAÇININ İDDAA ORANLARI!

iddaa risk yönetimi; Olympiakos galibiyetine 1,64 oran belirlerken, beraberlik oranı 3.00 olarak belirlendi. Fenerbahçe’nin galibiyetine ise 3.50 oran verildi.

Öte yandan maçın 2.5 üst oranı 1.61, 2.5 alt oranı ise 1.72 olarak belirlendi.

FENERBAHÇE, OLİMPİAKOS KADROSU

Fenerbahçe Olympiakos maçının  hazırlıklarına moralli başladı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Isınma ve koşu ile başlayan idman, 5’e 2 top kapma çalışmaları ile sürdü. Kuvvet ve istasyon çalışmaları ile devam eden antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmalar gerçekleştirildi. Galatasaray maçında görev alan oyuncuların rejenerasyon yaptığı antrenmanda sakatlıkları bulunan Altay Bayındır ile Enner Valencia’nın tedavileri sürdü. Luiz Gustavo ise idmanın ilk bölümünde takımla çalışmalarda yer alırken ikinci bölümde takımdan ayrı bireysel program dahilinde hazırlıklarını sürdürdü.
Sarı-lacivertliler, Olympiakos mücadelesinin hazırlıklarını yarın saat 10.30’da Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı idmanla tamamlayacak. 14.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak uçakla Yunanistan’a gidecek olan Fenerbahçe, TSİ 19.30’da basın toplantısı gerçekleştirecek.

İlginizi Çekebilir

Ofsayt değişiyor, yeni kural geliyor

Futbolda ofsayt kuralı değişiyor, yeni ofsayt kuralı ile futbolda daha fazla gol izlenebilecek. Ofsayt kuralı …

Sınırsız Hosting