Ana Sayfa / Spor / Canlı PSV-Galatasaray TV 8 izle

Canlı PSV-Galatasaray TV 8 izle

PSV-Galatasaray canlı maçı TV 8’de tarihi ve saati. Şampiyonlar Ligi Ön eleme Canlı PSV-Galatasaray maçı angi kanalda, ne zaman ve maç ne olur sorusu. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda 21 Temmuz saat 22.00’de Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile mücadele edecek.

Canlı PSV-Galatasaray maçının tarihi, saati ve canlı yayın kanalı. TV 8 PSV-Galatasaray canlı maçı izle 21 Temmuz. Geçen sezon ligi ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne ön eleme turundan başlama hakkı kazanan Galatasaray, Hollanda’nın köklü kulübü PSV Eindhoven ile kozlarını paylaşıyor.

GS TARAFTARI ACUN’U İSTEMİYOR

Sarı-kırmızılıların, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu mücadelesinde Hollanda takımlarından PSV Eindhoven ile karşılaşacağı müsabaka 21 Temmuz saat 22.00’de, ikinci karşılaşma ise 28 Temmuz’da oynanacak.

Philips Stadı’nın ev sahipliği yapacağı ilk karşılaşma, TV8 ekranlarından naklen yayımlanacak. İzleyiciler karşılaşmayı şifresiz olarak takip edebilecek.

TARAFTARDAN TEPKİ

Bazı Galatasaray taraftarları ise, maçın Fenerbahçe ile olan yakınlığıyla bilinen Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayımlanacak olmasına tepki gösterdiler ve boykot çağrısı yaptılar.

PSV-GS MAÇI HAKEMİ

PSV-GALATASARAY MAÇINI İSPANYOL HAKEM ALEJANDRO HERNANDEZ YÖNETECEK

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Galatasaray’ın Hollanda temsilcisi PSV’ye konuk olacağı ilk maçta, İspanya Futbol Federasyonundan Alejandro Hernandez düdük çalacak.

UEFA’nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 21 Temmuz Çarşamba günü oynanacak müsabakada Hernandez’in yardımcılıklarını, Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Cesar Soto Grado üstlenecek.

İlginizi Çekebilir

Ofsayt değişiyor, yeni kural geliyor

Futbolda ofsayt kuralı değişiyor, yeni ofsayt kuralı ile futbolda daha fazla gol izlenebilecek. Ofsayt kuralı …

Sınırsız Hosting