Ana Sayfa / Spor / Canlı Real Madrid-Barcelona izle

Canlı Real Madrid-Barcelona izle

Real Madrid-Barcelona maçı yarın saat kaçta ve nasıl nereden izlenebilir sorusu. 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan ve bu sezon ikinci sırada yer alan Real Madrid sahasında lider Barcelona’yı ağırlıyor.

Canlı Real Madrid-Barcelona maçı izle. Karim Benzama, Luka Modric, Toni Kroos gibi yıldız kadroya sahip Real Madrid; Robert Lewandowski, Gavi, Memphis Depay’lı Barcelona’dan liderliği almak için mücadele ediyor. Futbol dünyasının en büyük derbilerinden biri kabul edilen Real Madrid-Barcelona mücadelesi 16 Ekim Pazar günü saat 17.15’te Tivibu platformunda yer alan S Sport’ta ekranlara gelecek.

BARCELONA REAL MADRİD’İ DEPLASMANDA YENEBİLİR

Siyatik rahatsızlığı sebebiyle Real Madrid’in son 4 karşılaşmasında forma giyemeyen Thibaut Courtois’nın, yarın Bernabeu’da oynanacak El Clasico’da da forma giyemeyeceği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Belçikalı file bekçisinin yanı sıra sakatlığı devam eden Dani Ceballos da dev maçta olmayacak. Ancak son Shakhtar Donetsk mücadelesinde golü attıktan sonra kafasına darbe alan Rüdiger’in sahada olma ihtimali yüksek.

Dünyanın en büyük derbileri arasında yer alan Real Madrid-Barcelona maçı için geri sayım başladı.Yıllardır süren rekabette futbolseverlere futbol ziyafeti yaşatan El Clasico’nun ne zaman oynanacağı araştırılıyor.

İspanya Ligi’nde 9. hafta mücadelesinde oynanacak olan Real Madrid-Barcelona maçının detayları futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

Bu müthiş maçı kaçırmak istemeyenler “El Clasico ne zaman?”, “Real Madrid-Barcelona maçı ne zaman oynanacak?” sorularına yanıt arıyor.

Dev maç öncesi Carlo Ancelotti’nin çalıştırdığı Real Madrid ve Xavi’nin çalıştırdığı Barcelona ilk 8 hafta sonunda 22 puanda bulunuyor.

Lideri belirleyecek maçın detayları belli oldu.Peki Real Madrid-Barcelona maçı ne zaman oynanacak? İşte cevabı..

İlginizi Çekebilir

Filenin Sultanları, Japonya’ya yenildi

Voleybolda filenin sultanları 22 maç sonra Japonya’ya yenildi. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Kadınlar …

Sınırsız Hosting