Ana Sayfa / Manşet / Canlı Rusya-Türkiye maçı kanalı

Canlı Rusya-Türkiye maçı kanalı

SPOR HABER. Rusya-Türkiye milli maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanada yayınlanacak. 11 Ekim pazar Canlı Maç Rusya-Türkiye milli maçının skoru ve maçın sonucu ne olur bilgisi. UEFA Uluslar Ligi’nde A Milli Takımımız Rusya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Almanya ile oynadığı hazırlık maçında rakibiyle 3-3 berabere kalan ve pozitif futboluyla dikkat çeken A Milli Takım Rusya’yı deplasmanda yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Türkiye, Rusya maçının ardından Sırbistan ile karşılaşacak. Peki, Rusya – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

CANLI MAÇ İZLE RUSYA-TÜRKİYE. Türkiye, yarın yani 11 Ekim Pazar Rusya ile deplasmanda karşılaşacak.

Türkiye, rusya’yı milli maçta yenebilir mi sorusu. UEFA Uluslar Ligi canlı maçı Rusya-Türkiye tüm bilgileri. UEFA Uluslar Ligi B grubuna kötü başlangıç yapan ve ilk iki maçta sadece 1 puan alabilen A Milli Takım 3. maçında Rusya ile deplasmanda karşılaşacak. Türkiye 6 puanla lider durumda bulunan Rusya’yı deplasmanda yenerek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. A Milli Takım son olarak Almanya ile oynadığı maçta 3-3 berabere kalarak oynadığı pozitif futbolla dikkat çekmişti. Millilerde Şenol Güneş’in Rusya maçına as kadroyla çıkması bekleniyor.
Rusya – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE’NİN RUSYA İLK 11’İ NASIL?
Rusya Türkiye maçı 11 Ekim Pazar günü saat 21.45’te Başkent Moskova’daki VTB Arena’da oynanacak mücadele saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayımlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr’de…

Pazar gecesi saat 21.45’teki karşılaşmada tüm aslarını kullanmayı planlayan Güneş’in aynı kendisi gibi yedek ağırlıklı kadroyla oynayan Almanya’ya karşı aslarını yormak istemediği bildirildi. Ruslar’la deplasmanda oynanacak müsabakanın ardından üst üste iki Uluslar Ligi maçını da evinde oynayacak Türkiye saha avantajını kullanarak gruptan lider olarak ayrılıp yeniden A Ligi’ne geri dönmeyi planlıyor.

Müsabakada, Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug düdük çalacak. Jug’un yardımcılıklarını aynı ülkeden Matej Zunic ve Grega Kordez yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nejc Kajtazovic olacak.

Hazırlık maçında Almanya ile Köln’de 3-3 berabere kalan ve moral bulan Şenol Güneş’in öğrencileri, kötü başladığı Uluslar Ligi’nde ilk galibiyetini almak istiyor.

 

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting