Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzon-Basel izle

Canlı Trabzon-Basel izle

Trabzonspor-Basel maçı saat kaçta hangi kanalda canlı bugün bilgisi. Trabzonspor7un Basel karşısına çıkaracağı ilk 11. UEFA Avrupa Konferans Ligi hedefine ulaşmak isteyen Trabzonspor – Basel bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Trabzonspor – Basel maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, Trabzonspor – Basel maçı ne zaman?

Canlı Trabzonspor-Basel maçı hangi kanada saat kaçta yayınlanacak bilgisi. Trabzon-Basel maçı nasıl biter,. Trabzon Basel’i yenebilir mi bilgisi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanla beklenen müsabakada Trabzonspor – Basel karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Trabzonspor – Basel maçı şifresiz mi? Trabzonspor – Basel maçı hakemi kim? Trabzonspor – Basel maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. Trabzonspor – Basel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor – Basel maçı şifresiz mi? Detaylar haberimizdedir…

Trabzonspor ile Basel arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı, TV8, Exxen kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

TV8, Digiturk 28, D Smart 28, Kablo TV 34, Tivibu 31, Turkcell TV+ 29, Vodafone TV 28 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Exxen, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Trabzonspor-Basel Maçı, 16 Şubat Perşembe günü oynanacak.

Trabzonspor-Basel Maçı, saat 20:45 başlayacak.

Trabzonspor ve Basel, karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 32 maçı, Trabzon’da, Şenol Güneş Stadyumu’nda oynanacak.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting