Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzon-Fenerbahçe izle

Canlı Trabzon-Fenerbahçe izle

Trabzonspor-Fenerbahçe canlı maçı izle saati ve kadroları. Trabzonspor, evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan zorlu müsabakanın biletleri tükendi. Bordo-mavililer pandemi sonrası ilk kez rekor seyirci önünde oynayacak.

Canlı Trabzonspor-Fenerbahçe izle saati ve tarihi. Trabzon-Fenerbahçe biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi.

Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon’da, liderlik maçı oynanacak. Bordo-mavili takımın 1 puan önünde lider olarak gelecek olan sarı-lacivertli takım, deplasmandan zirvede ayrılmanın planlarınız yaparken, Trabzonspor ise taraftarı önünde liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

17 Ekim Pazar günü Fenerbahçe’yi, Akyazı’da konuk edecek olan Trabzonspor’da, biletlerin tamamı tükendi. 7 Ekim’de satışa sunulan biletlere taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Pandemi nedeniyle yüzde 50 taraftarın alınacağı müsabakayı 19 bin 760 taraftarın izlemesi bekleniyor. Bu rakam pandemi sonrası Trabzonspor’un ulaşacağı en yüksek rakam olacak.

TRABZON-FENERBAHÇE İDDAA ORANLARI

Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında karşı karşıya gelecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren müsabaka, Medical Park Stadyumu’nda oynanacak. Lider Fenerbahçe rakibini mağlup edip yerini sağlamlaştırmak isterken, Trabzonspor ise sahasında kazanıp zirveyi ele geçirmeyi amaçlıyor. İddia risk yönetimi, kritik mücadele öncesi iddaa oranlarını açıkladı.

Buna göre ev sahibi Trabzonspor’un galibiyetine 2.07, beraberliğe 3.25, deplasman ekibi Fenerbahçe’ye ise 2.80 oran verildi.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting