Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzonspor-Ferencvaros izle

Canlı Trabzonspor-Ferencvaros izle

Trabzonspor-Ferencvaros maçı canlı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda sorusu. UEFA Avrupa Ligi H Grubu son maçında Fırtına, Macaristan’ın Ferencvaros takımıyla Akyazı Stadyumu’nda karşılaşacak. Trabzonspor grup liderini mağlup edip tarihinde 3.kez UEFA Avrupa Ligi’nde gruplardan çıkmak istiyor

Trabzonspor’un Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta ve kiminle oynuyor sorusu. UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5.hafta maçında Fırtına Macaristan’dan Ferencvaros takımını konuk edecek. Trabzonspor’un Akyazı Stadyumu’nda konuk edeceği Ferencvaros’un kendi liginde bileği bükülmüyor.

EXXEN TRABZONSPOR CANLI MAÇI İZLE

Ferencvaros, Macaristan Ligi’nde geride kalan 13 haftada iki maç eksiği bulunmasına rağmen 9 galibiyet ve 2 mağlubiyetle liderlik konumunda bulunuyor. Son maçında ligin güçlü ekiplerinden Zalaegerszegi ile karşılaşan Yeşil-Beyazlılar, seyircisi önünde rakibini 2-0 yenerek puanını 27’ye çıkardı. Ferencvaros’un 10 puanla lider olduğu grupta 6 puanla 3.sırada yer alan Fırtına, 7 puanla 2.sırada bulunan ve son maçında sahasında Kızılyıldız ile karşılaşacak olan Monaco’nun önüne geçerek bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Trabzonspor tarihinde ilk kez mücadele ettiği Avrupa Ligi’nde 2013-2014 sezonunda gruptan 1.olarak, 2014-2015 sezonunda ise 2.olarak gruptan çıkma başarısı göstermişti. Karadeniz ekibi, 2019-2020 sezonunda sonuncu olarak elenmişti. Trabzonspor, bu sezon grupta 2.sırayı alması halinde 8 sezon sonra Avrupa’daki başarısını tekrarlayacak. Trabzonspor, 2013-2014 sezonunda UEFA Avrupa Ligi 2.ön eleme turundan itibaren başladığı Avrupa serüveninde gruplara kaldı. Grubunu da 14 puanla lider tamamlayarak bir üst tura çıktı.

Bir üst turda Juventus’la karşılaşan Bordo-Mavililer sahasında ve deplasmanda 2-0 mağlup olarak turnuvadan elenmişti. Son olarak 2019-2020 sezonunda gruplara kalan fırtına tarihinde 3.kez gruplarda mücadele etti. Daha çok yedek kadrosuyla sahaya çıkan Bordo-Mavililer 1 puanla grup sonuncusu olarak elenmişti.

PUAN AVCI’SI

Trabzonspor’un tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, Bordo-Mavili takımın başına geçtikten sonra topladığı puanlarla zirvede yer alıyor. Trabzonspor’un başına 2020-2021 sezonunun 9.haftasına geçen tecrübeli teknik adam geride kalan süreçte 1.97 puan ortalamasıyla son 20 yılın en başarılı teknik adamı olarak dikkatleri üzerine çekti. İlk sezonunda Abdullah Avcı’yla sezonu 4.sırada bitiren Fırtına, 71 puan toplarken bu puanların 65’i Abdullah Avcı’yla gelmişti. İkinci sezonuna çok iyi başlayan Abdullah Avcı, 38 maçta 23 galibiyet, 12 beraberlik ve 3 mağlubiyetle şampiyonluk ipini göğüslemişti. 1.97 puan ortalaması yakalayan Avcı, son 20 yılın en çok puan toplayan teknik adamı oldu.

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting