Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzonspor-Konyaspor maçı izle

Canlı Trabzonspor-Konyaspor maçı izle

Trabzonspor-Konyaspor canlı maçı saat kaçta hangi kanalda sorusu. Trabzonspor, Konyaspor’uz ağırlıyor maç Trabzon’da. Süper Lig TS-Konya maçının canlı anlatımı. Trabzonspor Konyaspor canlı anlatım karar.com’da bulabilirsiniz. Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor evinde Konyaspor’u ağırlıyor. 13 Şubat 2022 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak maçta hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Futbolseverler, Trabzonspor Konyaspor Bein Sport 1 canlı izle için Bein Connect’i kullanabilir. İşte, muhtemel 11’ler…

Canlı Trabzonspor-Konyaspor izle, maç kanalı naklen maç yayınlayan siteler ve linkler bilgisi. Trabzonspor, Konyaspor maçı kaç kaç, maçın skoru an be an canlı yayınlarla sitenizde olacak. Trabzonspor Konyaspor Bein Sport canlı yayın aracılığıyla ekranlara gelecek. Trabzonspor ile Konyaspor, Süper Lig’de 42. kez karşılaşıyor. İki takım arasında geride kalan 41 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 20-10 üstünlüğü bulunuyor. Rekabetteki 11 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 64 kez rakip fileleri havalandırdı, kalesinde 47 gol gördü. Bordo-mavililer ligde 57 puanla ilk sırada yer alırken, bir maçı eksik yeşil-beyazlılar 48 puanla ikinci sırada bulunuyor. İki takım arasındaki 9 puanlık fark, Konyaspor’un eksik maçını kazandığı varsayılırsa bu akşam Trabzon deplasmanında alacağı 3 puan büyük önem arz ediyor. Trabzon Konya anlık skor ve canlı anlatım karar.com’da olacak.

TRABZONSPOR KONYASPOR SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor ile Konyaspor, Şenol Güneş Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 13 Şubat 2022 Pazar günü saat 19.00’da oynanacak maç, Bein Sport 1’den naklen yayınlanacak.

Hakem Mete Kalkavan’ın yöneteceği mücadele, Digiturk ve Bein Connect platformundan şifreli olarak ekranlara gelecek. Selçukspor giriş adresi ile Trabzonspor Konyaspor şifresiz canlı izlenebilecek. Fakat Digiturk ve Bein Connect haricindeki Süper Lig maç yayınlarının yasa dışı olduğunu ve cezai müeyyidesinin olduğunu belirtelim.

Süper Lig’de 57 puanla liderlik koltuğunda oturan bordo-mavililer, geçen sezonun 29. haftasında 8 Mart’ta Aytemiz Alanyaspor’a sahasında 3-1 kaybettiği maçtan itibaren 341 günlük sürede mağlubiyet yüzü görmedi.

Trabzonspor’da cezalı Bruno Peres ile sakatlığı devam eden Fode Koita bu maçta forma giyemeyecek. Takımla son antrenmana katılan Marek Hamsik’in oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Konyaspor’da hafif sakatlığı bulunan Sokol Cikalleshi’nin durumu şüpheli.

Trabzonspor taraftarları, karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmanın hafta başında satışa çıkarılan biletleri kısa sürede tükendi. 41 bin kişi kapasiteli Şenol Güneş Stadyumu tamamen dolacak.

TRABZONSPOR MUHTEMEL 11
Uğurcan
Dorukhan
Vitor Hugo
Denswil
Puchacz
Siopis
Bakasetas
Visca
Abdülkadir
Nwakaeme
Cornelius

KONYASPOR MUHTEMEL 11
Sehic
Skubic
Adil
Abdülkerim
Guilherme
Soner
Hadziahmetovic
Michalak
Rahmanovic
Amilton
Ahmed Hassan

TRABZONSPOR KONYASPOR MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER
* Trabzonspor’un Konyaspor’u konuk ettiği son 11 Süper Lig maçı berabere bitmezken; bu karşılaşmaların sekizini bordo-mavili ekip kazandı (3M).

Trabzonspor ile oynadığı son 11 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Konyaspor (5B 5M), bu süreçteki tek galibiyetini aldığı karşılaşmada lig tarihinde rakibine ilk kez dört gol atmıştı (Temmuz 2020’de 4-3).

* Evinde oynadığı son 18 Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (12G 6B), daha uzun bir seriyi en son Ekim 1994-Nisan 1996 arasında yakaladı (28 maç). Bordo-mavili ekip, aynı zamanda son yedi iç saha karşılaşmasının altısında kalesini gole kapatmayı başardı ve sadece bir gol yedi.

* Son yedi Süper Lig maçının altısını kazanan Konyaspor (1M), son üç karşılaşmada rakiplerine gol izni vermedi. Yeşil-beyazlı ekip, daha uzun bir gol kapama serisini en son Mart-Nisan 2018 arasında yakaladı (5 maç).

* Süper Lig’de çıktığı son üç deplasman maçında puan kaybetmeyen Konyaspor, kulüp tarihinin en uzun serisini egale etmek istiyor (Şubat-Nisan 2016 arasında dört maç). Bu sezon toplam beş dış saha galibiyeti alan yeşil-beyazlı ekibin, Süper Lig tarihinde daha yüksek sayıya ulaştığı tek sezon 2015/16 (7 galibiyet).

* Bu sezon Süper Lig’de en fazla tek farklı galibiyet alan iki takım Trabzonspor (11) ve Konyaspor (8). Lig tarihinde bu rekabette tarafların aldığı toplam 30 galibiyetin 20’si bu şekilde sonuçlandı.

* Konyaspor bu sezon ilk golü attığı 13 Süper Lig maçının 11’ini kazanırken rakiplerine sadece 5 puan bıraktı (1B 1M). Trabzonspor ise geride kalan 24 haftalık süreçte ilk golü yediği karşılaşmalarda mağlubiyet almayan tek takım konumunda (4G 4B).

* Ocak 2019’dan bu yana ilk kez üst üste üç Süper Lig maçında gol atmak için sahaya çıkmaya hazırlanan Edin Visca, Trabzonspor forması giydiği son iki karşılaşmada yakaladığı sadece 0.14’lük gol beklentisinden (xG) iki gol bulmayı başardı.

* Konyaspor’un deplasmanda attığı son iki golü kaydeden Koka, Sokol Cikalleshi’den (Mart 2021) bu yana Süper Lig’de üç gollük seri yakalayan ilk Konyaspor oyuncusu olmak istiyor.

* Teknik direktörlük kariyerinde Konyaspor’a rakip olduğu ilk Süper Lig maçını kaybeden Abdullah Avcı (Ekim 2007; Konyaspor 3-2 İstanbul Başakşehir), daha sonraki 19 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi (11G 8B).

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting