Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzonspor-Kopenhag izle

Canlı Trabzonspor-Kopenhag izle

Trabzonspo-Kopenhag canlı maç izle saati ve kanalı. Trabzonspor, Kopenhag’ı yenebilir mi sorusu.

Canlı Trabzonspor-Kopenhag maçı izle saati ve kanalı. Trabzonspor, ŞL için Kopenhag’ı ağırlıyor. Yarın akşam Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka ekibi Kopenhag’ı ağırlayacak Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Merak edilen konulara açıklık getiren bordo-mavili takımın teknik direktörü, yarın akşam sahada olacak ve olmayacak futbolcuları açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında yarın Danimarka’nın Kopenhag takımını konuk edecek Trabzonspor, rakibini eleyerek gruplara kalmak için mücadele edecek. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden bordo-mavililer, Danimarka temsilcisi karşısında 2 farklı galip gelmesi halinde turu geçen taraf olacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı Hollandalı hakem Danny Makkelie, yönetecek.

Trabzonspor’da, sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan forma giyemeyecek. Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı, merak edilen soruyu yanıtladı.

Tecrübeli teknik adamın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

TOP GERİYE GİDİNCE TEPKİ VERMEYİN

Topun geriye gitmesine tepki vermek oyuncuyu telaşa sokabilir, ancak buna gerek yok. Çünkü bu oyunu tutmak ve kontrol etmek için. Rakip, ikinci bölgede bekleyen bir takım. Bu sebeple böyle bir planlama olabilir.

av2.jpg

BÜYÜK BİR FIRSAT

Yeni bir hikaye yazmak için Kopenhag maçı büyük fırsat. Bu şehir, bu kulüp bunu hak ediyor. Her dakika, her an önemli. En iyi maç, en önde olan maçtır. Bir sonraki maç plana dahil olmaz. Galatasaray ile ilgili ne bir konuşma ne de bir çalışma olmadı. Maç maç odaklanıyoruz.

YARIN BİZİMLE OLMAYACAK

Bazen oyunda öyle müdahaleler yapmak zorunda kalıyoruz ki santimler ve adımlar önemli. Takım olarak bunu fazla yaşıyoruz. Geçen hafta iletişimsizlik sonucunda sahada 5 dakika topu alamadık. Gece yeni bir şey düşünmezsem geçen haftaki formasyonla devam edeceğiz. Hamsik yarın bizimle olmayacak. Bakasetas’ın durumu da yarın belli olacak.

avci.jpg

GURUR YAŞATMAK İSTİYORUZ

Çok konsantre olduk. Trabzon şehrine, Trabzonspor taraftarına sonra da Türkiye’ye bu gururu yaşatmak, gruplara kalmak istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Duyguları fazla karıştırmadan, 90 dakika boyunca elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Ümitsiz değiliz. Maçı çevirecek ve tarih olabilecek atmosferi oluşturacağını düşünüyorum taraftarımızın. Çok büyük desteklerine ihtiyacımız var. 12. adam olarak rakip oyuncuların da bunu kötü olarak hissedebileceğini düşünüyorum. Trabzonspor taraftarı bir olduğunda bizde onları hissedebiliyoruz. Yarın onlara ihtiyacımız olacak. Biz de Trabzonspor camiası için tarihi maça çıkacağımızın bilincindeyiz. Umarım turu atlayıp gruplara kalabiliriz.

Yarın, geçen haftaya benzer bir formasyonla sahada olacağız. Topa daha fazla sahip olan, oyunu domine eden, arayışlar içinde olan ve taraftarın desteğiyle dengesini yitirmeyen bir takım olmak istiyoruz.

YARIN AKŞAM SAHADA OLACAKLAR

Biz oyuncuları transfer etmeden önce, kulüplerinden bütün verilerini alarak oyuncularla iletişim kurararak bir planlama yapıyoruz. Bardhi ile Bartra’da da bunun üzerinden gittik. Yarın aksilik olmazsa sahada olacaklar. Transfer devam ediyor. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Başkan ve yönetim kurulu da çalışmalar yapıyor. En iyisini oyuna, oyun planına atmak istiyoruz

EXXEN CANLI MAÇ İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Trabzonspor, Danimarka ekibi Kopenhag’ı konuk edecek. Abdullah Avcı ve öğrencileri maçı kazanarak adını gruplara yazdırmak için mücadele edecek. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Trabzonspor – Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TRABZONSPOR – KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor – Kopenhag maçı 24 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00’de Exxen’de canlı yayınlanacak. Maç ile iglili tüm gelişmeler öncesinde, sırasında ve sonrasında haberimizde yer alacak.

TRABZONSPOR’DA EKSİKLER

Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı Hollandalı hakem Danny Makkelie, yönetecek.

Trabzonspor’da, sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan forma giyemeyecek. Fraport TAV Antalyaspor maçında kasığında ağrı hisseden Anastasios Bakasetas’ın da durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

TURU GEÇERSE 2. KEZ

Trabzonspor, turu geçerse 2. kez UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında mücadele edecek.

Bordo-mavililer, Kopenhag karşısında turu geçmesi halinde 2011-2012 sezonda katıldığı grup maçlarında 10 sezon aradan sonra yeniden katılmış olacak.

DEVLERE KARŞI ZAFERLER

Trabzonspor, Avrupa sınavlarında güçlü takımlara karşı da başarılı sonuçlar aldı. Bordo-mavililer, 1976-1977 sezonunda İngiltere’nin Liverpool, 1983-1984 sezonunda İtalya’nın Inter, 1990-1991 sezonunda İspanya’nın Barcelona ve 1994-1995 sezonunda ise İngiltere’nin Aston Villa takımını Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 1-0’lık sonuçlarla yenmeyi başardı.

Karadeniz ekibi, 1983-1984 sezonunda yendiği Inter’i 14 Eylül 2011’de oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçında da 1-0 mağlup ederek Avrupa’da adından söz ettirmişti.

EN FARKLI GALİBİYETİ ARNAVUTLUK TAKIMI KARŞISINDA ALDI

Bordo-mavililer, Avrupa Kupalarında en farklı galibiyetini Arnavutluk’un Vllaznia takımı karşısında aldı. Karadeniz ekibi, 2007-2008 sezonunda UEFA Intertoto Kupası’nda Arnavutluk temsilcisini sahasında 6-0’lık sonuçla mağlup ederek, 140 maçtaki en farklı galibiyetine imza attı.

Karadeniz ekibi, Avrupa kupalarında en farklı yenilgiyi ise İspanya’nın Barcelona takımı karşısında almıştı.Trabzonspor, Avrupa Kupa Galipleri Kupası 1. tur rövanş maçında deplasmanda Barcelona’ya 7-2’lik sonuçla mağlup olmuştu.

İlginizi Çekebilir

Canlı GS-FB maçı Var hakemi kim?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi izle maçın Var hakemi İtalyan oldu. Galaasaray-Fenerbahçe maçı ilk 11’leri ve kimler kadroda …

Sınırsız Hosting