Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzonspor-Sivasspor izle

Canlı Trabzonspor-Sivasspor izle

Trabzonspor-Sivasspor canlı maçı izle. Canlı maç site ve linkleri.

Canlı Trabzonspor-Sivasspor maçı izle. Trabzonspor ile Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında kozlarını paylaşacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabakada Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. Trabzonspor ve Sivasspor kazanarak yükselişi sürdürmek istiyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Trabzonspor – Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında heyecan sürüyor. Trabzonspor ile Sivasspor, zorlu maçta 3 puan için kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Trabzonspor – Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TRABZONSPOR – SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor – Sivasspor maçı 22 Ekim Cumartesi günü saat 17:00’de beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.
MAÇIN MUHTEMEL 11’LERİ

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Gomez

SİVASSPOR: Ali, Murat, Uğur, Goutas, Charisis, Caner, N’jie, Sabia, Erdoğan, Hakan, Yatabare

SÜPER LİG’DE 33. RANDEVU

Trabzonspor ile Sivasspor, yapacakları maçla Süper Lig’de 33. kez karşılaşacak.
İki takım arasında geride kalan 32 maçta Trabzonspor’un 15, Sivasspor’un biri hükmen olmak üzere 8 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor’un 46 golüne, Sivasspor 34 golle yanıt verdi.
TRABZON’DA TRABZONSPOR ÜSTÜN

Trabzon’da oynanan maçlarda da ev sahibi takım üstünlük kurdu. Bordo-mavililer, sahasındaki 16 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. İki takım arasında geçen sezon Trabzon’da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanırken Sivas’da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Bordo-mavili takımda tedavi süreçleri devam eden Dorukhan, Edin Vısca ve Serkan Asan’ın yanı sıra Peres’in de maçta forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Djaniny’in durumu ise belirsiz.
SERİ 30 MAÇA ÇIKABİLİR

Trabzonspor bu sezon sahasında hiç mağlubiyet yaşamadı. Bordo Mavililer bu sezon taraftarı önüne çıktığı 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik aldı. Fırtına ayrıca 1994’ten beri iç sahada en uzun yenilmezlik serisini yakalamış durumda. Kasımpaşa maçıyla beraber yenilmezlik serisini 29 maça çıkaran Trabzonspor, Sivasspor karşısında galip gelerek seriyi 30 maça çıkarmak istiyor.
Zorlu mücadele öncesi Trabzonspor’da önemli eksikler bulunuyor. Uzun süredir sakatlıkları devam eden oyuncuların yanı sıra Djaniny ve Emrehan Gedikli’nin sakatlığı sebebiyle Sivas ekibi karşısında forma giyemeyecek.

Ayrıca Trabzonspor’da Sivasppor maçı öncesi Trabzonspor’da 4 isim sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Sivas karşısında sarı kart görmeleri durumunda Trabzonspor’un sahasında oynayacağı Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. O işimler şu şekilde, Marc Bartra, Eren Elmalı, Trezeguet ve Anastasios Bakasetas.

İlginizi Çekebilir

Ipswich Town, Premier Lig’de

İngiltere Premier Lig’de tam 22 yıl sonra Ipswich Town yükseldi. İngiltere Championship’te sezonu ikinci sırada …

Sınırsız Hosting