Ana Sayfa / Spor / Canlı Türkiye-Hırvatistan izle saati

Canlı Türkiye-Hırvatistan izle saati

Türkiye-Hırvatistan canlı maçı saati ve naklen yayın kanalı. bursa7da mili maç saat kaçta yarın sorusu. Euro 2024 Elemeleri’nde bu hafta Türkiye Hırvatistan ile karşı karşıya gelerek kozlarını paylaşıyor. Birçok insan müsabakanın hangi kanalda, saat kaçta oynanacağını merak ediyor. Peki Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

Canlı Türkiye-Hırvatistan izle salı saat kaçta nerede hangi kanalda bilgisi. A Milli Futbol Takım’ın Hırvatistan’la oynayacağı mücadeleye ev sahipliği yapacak Bursa’da, 11 yıl sonra milli maç oynanacak.

MİLLİ MAÇA SAATLER KALDI

Türkiye, Hırvatistan engelini de aşmak için sahaya çıkıyor. Euro 2024 Elemeleri’nde Türkiye ile Hırvatistan bu hafta karşı karşıya geliyor. Maç pek çok sporsever için ilgiyle bekleniyor. Peki Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Tüm detaylar haberimizde

ürkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda?

Türkiye Hırvatistan maçın TRT 1 ekranlarından naklen yayıınlanacak.

turkiye-hirvatistan-maci-hangi-kanalda-saat-kacta-ne-zaman-1143306-1.

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman?

Türkiye Hırvatistan maçı Euro 2024 Elemeleri’nde yer alan fikstür tarihi 28 Mart 2023 saat: 21.45 şeklinde.

Maçı yönetecek hakemler, maç günü beklenen hava durumu ve takımların hangi ilk on birler ile sahaya çıkacaklarını günün ilerleyen saatlerinde ilan edilecek.

Daha önce 9 kez ay-yıldızlı ekibe 5’i resmi, 3’ü özel olmak üzere 8 kez ev sahipliği yapan Bursa, 3’er kez galibiyet ve mağlubiyete şahitlik yaparken, Bursa’da oynanan 2 milli müsabaka beraberlikle sona erdi.

Maça büyük bir ilgi gösterilmesi bekleniyor

Ay-yıldızlı ekibin 8 golüne rakipleri 7 golle cevap verdi. Milliler, Bursa’da son olarak 29 Şubat 2012 tarihinde Slovakya ile oynadı ve 2-1 yenildi.

43 bin 361 kişilik Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya Bursalıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Türkiye iyi başladı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan’a konuk oldu.

Stefan Kuntz’un yönetimindeki Ay-Yıldızlılar 10’uncu dakikada Ozan Kabak’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düştü.

Oyunun kontrolünü kaybetmeyen Türkiye’de 34’te sahneye Orkun Kökçü çıktı. Ceza sahası dışından güzel bir gol atan Kökçü, soyunma odasına takımları 1-1’lik beraberlikle götürdü.

İkinci yarıya 3’lü savunmadan 4’lüye geçerek başlayan Stefan Kuntz, Kerem Aktürkoğlu ve Salih Özcan’ı sahaya sürdü.

Alman hoca bu hamlesinin karşılığını da aldı. 64’te Enes Ünal orta alanda kazanılan frikiği zekice hızlı kullandı, savunmayı dengesiz yakalayan Kerem, kaleci Beglaryan’ı avladı ve A Milli Takımı 2-1 öne geçirdi.

Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Türkiye sahadan 3 puan ile ayrıldı.

Ay-Yıldızlılar salı günü grubun favorilerinden Hırvatistan’la kozlarını paylaşacak.

“Milli takımımızın başarısı hepimize moral veriyor”

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Mehmet Büyükekşi, hedeflerinin UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası’nda Almanya’da yer almak olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Deprem felaketinin acılarını yaşadığımız bu günlerde milli takımımızın başarısı hepimize moral veriyor. Bursa’da oynanacak maçın tüm geliri depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla başlattığımız Omuz Omuza Dayanışma ve Yardımlaşma Kampanyamıza aktarılacak. Böylece maça gelecek vatandaşlarımız hem milli takımımızı destekleyecek hem de depremzede vatandaşlarımıza yardım edecek. Ermenistan maçı için satışa çıkardığımız hatıra bilet uygulamamızı Hırvatistan maçı için de yapıyoruz.”

“Hırvatistan maçını da kazanacağımıza inanıyoruz”

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da, “Taraftarımızın desteğiyle evimizde oynayacağımız Hırvatistan maçını da kazanacağımıza inanıyoruz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting