Ana Sayfa / Spor / Canlı Türkiye-Japonya izle saati

Canlı Türkiye-Japonya izle saati

Japonya-Türkiye maçı izle ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorusu. Türkiye’nin Japonya 11’i belli oldu. Türkiye-Japonya hazırlık maçı bugün hangi kanalda bilgisi. A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek. 2024 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Ermenistan ile 1-1 berabere kalan ay-yıldızlılar, Japonya’yı mağlup edip moral kazanmak istiyor. Peki, Türkiye-Japonya maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye’nin muhtemel 11’i ve maçla ilgili tüm detaylar haberimizde…

Canlı Türkiye-Japonya milli maçı izle kanalı, saati ve maçın kadroları. Kunt’un son milli maçı. 2024 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Japonya ile Belçika’da kozlarını paylaşacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU VE ABDÜLKERİM BARDAKCI YOK

A Milli Futbol Takımı’nda kadrodan çıkarılan Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı dışında eksik bulunmuyor.

TÜRKİYE-JAPONYA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye ile Japonya arasındaki mücadele TSİ 15.20’de başlayacak. Genk şehrindeki Cegeka Arena’da oynanacak karşılaşma TRT 1’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan hakem Allard Lindhout yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Rens Bluemink ve Roy de Nas, dördüncü hakemliğini ise Jonathan Lardot üstlenecek.

FIFA’DA 20. SIRADA

Japonya, FIFA Dünya Sıralaması’nda 20. basamakta yer alıyor. Asya Futbol Konfederasyonu’na üye ülkeler arasında ise 1 numarada yer alıyor.

A MİLLİ TAKIM’IN 618. SINAVI

Ay-yıldızlılar, 100 yıllık tarihinde 338’si resmi, 279’u özel toplam 617 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 239 galibiyet, 146 beraberlik ve 232 yenilgi yaşadı. Milli takım, 263’ü deplasmanda, 271’i evinde, 83’ü de tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3’ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 840 gol attı, kalesinde 881 gol gördü.

 

TÜRKİYE’NİN MUHTEMEL 11’İ

ALTAY BAYINDIR

MERT MÜLDÜR

OZAN KABAK

Çağlar Söyüncü

KAZIMCAN KARATAŞ

SALİH ÖZCAN

SALİH UÇAN

HAKAN ÇALHANOĞLU

YUSUF SARI

BARIŞ ALPER YILMAZ

BERTUĞ YILDIRIM

İlginizi Çekebilir

Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe YDK Başkanı

Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu. Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi tamamlandı. …

Sınırsız Hosting