Ana Sayfa / Spor / Canlı Türkiye-Karadağ izle

Canlı Türkiye-Karadağ izle

Türkiye-Karadağ canlı maçı hangi kanalda ne zaman ve saat kaçta bilgisi. Türkiye’nin Karadağ maçı kadrosu açıklandı. canlı Türkiye-Karadağ maçı bilet fiyatları ve satışı başladı. A Milli Futbol Takımı’nın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda Karadağ ile oynayacağı maçın stadında değişikliğe gidildi.

Canlı Türkiye-Karadağ maçı izle ne za zaman saat kaçta hangi kanalda bilgisi. A Milli Futbol Takımı’nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 1 Eylül Çarşamba günü sahasında Karadağ ile yapacağı maçın genel bilet satışı başladı

MİLLİ MAÇ BİLET FİYATLARI TÜRKİYE-KARADAĞ MAÇI
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Vodafone Park’ta oynanacak ve saat 21.45’te başlayacak G Grubu karşılaşmasının bilet fiyatlarının 15, 35 ve 100 lira olduğu belirtildi.

Açıklamada, stat kapasitesinin yüzde 50’si oranında ev sahibi takım taraftarları için satışa sunulan biletlerin “www.passo.com.tr”, Passo Mobil Uygulama ve Beşiktaş Park Passolig Gişeleri’nden satın alınabileceği aktarıldı. Bilet satışlarında Passolig zorunluluğunun aranmayacağı kaydedildi.

TÜRKİYE-KARADAĞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA 1 EYLÜL

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, daha önce Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapılacağı belirtilen Türkiye-Karadağ müsabakası, Vodafone Park’ta oynanacak. Karşılaşma 1 Eylül Çarşamba günü saat 21.45’te başlayacak.

Bu maçın ardından ay-yıldızlılar, 4 Eylül Cumartesi günü Cebelitarık ile Victoria Stadı’nda karşılaşacak. A Milli Takım, 7 Eylül Salı günü ise Amsterdam Johan Cruyff Arena’da Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting