Ana Sayfa / Spor / Canlı Twente-Fener izle kadroları

Canlı Twente-Fener izle kadroları

Twente-Fenerbahçe maç kadroları, Fenerbahçe’de eksik futbolcular ve ilk 11’deki isimler belli oldu. Canlı Twente-Fenerbahçe saat kaçta hangi kanalda internette canlı maç linkleri. Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda, 5-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Twente’ye konuk olacak. Bu sezon Avrupa’da 5, ligde 2 olmak üzere toplamda oynadığı 7 resmi maçı da kazanan Fenerbahçe, skor avantajını koruyarak Hollanda’dan turla dönmek istiyor. Peki Twente – Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte tüm detaylar

Canlı Twente-Fenerbahçe izle saat kaçta hangi kanalda internette canlı maç linkleri. Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynadığı 5 maçı da kazanan ve rakip filelere 20 gol bırakan Fenerbahçe, kalesinde 2 gol gördü. Trendyol Süper Lig’de de 2’de 2 yaparak liderliğe yükselen Fenerbahçe, ilk 2 maçta 4 gol atıp 1 gol yedi. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam Hollanda ekibi Twente ile kozlarını paylaşacak. UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçını taraftarı önünde 5-1 kazanan Fenerbahçe, rövanş maçı öncesinde büyük avantaj yakaladı. Heyecan dolu mücadelede Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i belli oldu. Peki, Twente-Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Twente ile mücadele edecek. Kadıköy’de oynanan ilk maçı taraftarı önünde 5-1’lik skorla rahat kazanan Fenerbahçe, deplasmanda tur için sahaya çıkacak. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Twente-Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Twente-Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu - 2

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda, 5-1 kazandığı ilk maçın rövanşında bu akşam Hollanda’nın Twente takımına konuk olacak.

Twente Stadı’nda oynanacak ve TSİ 20.00’de başlayacak karşılaşma, S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe’nin Twente ile oynayacağı maçın muhtemel 11’i şu şekilde;

İrfan Can, Osayi-Becao-Djiku-Oosterwolde, Bartuğ-Fred, Cengiz-Szymanski-Tadic, Dzeko

Müsabakayı, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Fabio Moresca yönetecek. Moresca’nın yardımcılıklarını Davide Imperiale ve Giuseppe Perotti yapacak.

Twente-Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu - 5

Bu sezon Avrupa’da 5, ligde 2 olmak üzere toplamda oynadığı 7 resmi maçı da kazanan Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda rakibine karşı elde ettiği 5-1’lik skor avantajını koruyarak Hollanda’dan turla dönmek istiyor.

Sarı-lacivertliler, play-off turunda Twente’yi elemesi durumunda Avrupa Konferans Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak.

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting