Ana Sayfa / Spor / Canli Ümraniye-Fener izle son haber

Canli Ümraniye-Fener izle son haber

Ümraniye-Fenerbahçe maçı canlı izle, Ümraniye Fenerbahçe maçına Fenerliler alınmayacak. Fenerbahçelilere bilet satışı yasaklandı Ümraniyespor’da. Fenerbahçe, Süper Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor’a konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK’yı Valencia’nın son dakika golüyle deviren Kanarya, deplasmanda kazanıp seri yakalamak istiyor. Ev sahibi ise güçlü rakibi karşısında sürpriz peşinde olacak. Ümraniyespor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Canlı Ümraniyespor-Fenerbahçe izle saati ve internette carnlı maç linkleri. Fener7e bilet satışı yasak Ümraniye’de.

Fenerbahçe , Süper Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor deplasmanına çıkacak. Lider Galatasaray ‘ın kazanmasıyla ezeli rakibinin 7 puan gerisine düşen, 38 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Gaziantep FK’yı 2-1 yenip kupadaki Rizespor mücadelesinden de galibiyetle arılmıştı. Ligde ve kupada aldığı galibiyetlerle Ümraniyespor karşılaşmasına moralli gidecek olan Sarı Lacivertliler, sahadan 3 puanla ayrılarak zirve yarışında yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. 3 maçlık yenilmezlik serisi İstanbulspor maçıyla sona eren ve 14 puanla son sırada yer alan ev sahibi ekibi ise güçlü rakibi karşısında sürpriz peşinde olacak.

Ümraniyespor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak Ümraniyespor-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Abdülkadir Bitigen’in yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi ve detayları haberimizde olacak. Ümraniyespor – Fenerbahçe maçının VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu oldu.

Ümraniyespor-Fenerbahçe muhtemel 11’ler:

Ümraniyespor: Orkun, Popov, Allyson, Glumac, Lenjani, Sackey, Mrsic, Sekidika, Onur, Geraldo, Umut

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, Arda (Rossi), İrfan Can, King, Valencia

Her maç final niteliğinde

Sarı-Lacivertliler, Kadıköy’de Galatasaray’a kaybederek zirveyi ele geçirme fırsatını geri tepmişti. Sarı Kırmızılılar’ın bu hafta Antalyaspor’u da yenmesiyle birlikte puan farkı 7’ye yükseldi. Sezonun ikinci yarısı henüz yeni başlasa da farkın iyi artmasıyla birlikte Fenerbahçe için artık her maç final niteliği taşımaya başladı. Son dönemde oyun olarak ciddi bir düşüş yaşayan Jorge Jesus’un öğrencileri buna rağmen ligde Gaziantep’i, kupada ise Rizespor’u son dakika golleriyle yenmeyi başardı. Galibiyet serisi yakalayan Sarı-Lacivertliler, bunu Ümraniye deplasmanında da sürdürmenin peşinde. Ligin dibine demirleyen İstanbul temsilcisi için de artık her puan altın değerinde.

Ümraniyespor yara aldı

Kırmızı-Beyazlılar, Ankaragücü, Hatay ve Giresun maçlarından 7 puan toplayarak iyi bir çıkış yakalamıştı. Ancak son hafta, düşme potasındaki rakiplerinden İstanbulspor’a evinde kaybeden Ümraniyespor, büyük bir darbe aldı. İstanbul ekibi, kupadaki Trabzonspor mücadelesinde ise son anlarda yediği golle uzatmalara gitmek zorunda kaldı ve ardından 4-1 kaybetti. Fenerbahçe için bu maç, kağıt üzerinde en kolay deplasmanlardan biri. Ancak ligin ilk haftasında Kadıköy’de 3-3 biten karşılaşma, Jorge Jesus ve öğrencileri için büyük bir şok olmuştu. Üstelik o dönem Fenerbahçe, oyun olarak çok daha formdaydı. İki takım için de kritik bir 90 dakika olacak.

Geraldo ve Sekidika tercihi

Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik patronu Recep Uçar, Fenerbahçe savunmasının arkasına atılan toplarda yaşadığı zaaflardan faydalanmak istiyor. Başarılı teknik adamın bu nedenle kanatlarda Geraldo ve Sekidika gibi hızlı isimleri tercih edeceği kaydedildi. Özellikle Sarı Lacivertliler’in en süratli ismi olan Samuel’in yokluğu, bu konuda Ümraniye’ye daha büyük avantaj sağlayabilir. Uçar, kanat oyuncularından, rakibin ofsayt tuzağına düşmemek için dikkat etmeleri gereken konuları da anlattı. 47 yaşındaki çalıştırıcının öğrencilerine, defansın arkasına sarkarken önce içeri doğru koşup ardından kaleye yönelmeleri talimatını verdiği kaydedildi.

Arda Güler kararsızlığı

Genç yıldız, kupadaki Rizespor karşısında ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Arda, güzel futbolunu harika bir asistle süslemişti. 17 yaşındaki oyuncunun bu performansı, Jorge Jesus’u zor bir kararla karşı karşıya bıraktı. Arda Güler, formuyla Ümraniye karşısında da 11’de olmayı hak ettiğini gösterdi. Jesus da öğrencisine bu şansı tanımak istiyor. Ancak Portekizli hocanın, maçın yüksek fizik mücadeleyle geçme beklentisi nedeniyle endişesi var. Jorge Jesus, Arda’nın henüz fiziken yeterli olmadığını daha önce dile getirmişti. Genç yıldızın Ümraniye karşısında 11’de oynama ihtimali yüksek olsa da tecrübeli teknik adamın kararını maç saatinde vereceği öğrenildi.

Sınırdakiler can sıkıyor

Fenerbahçe’de, mutlak galibiyet hedefiyle çıkacağı Ümraniyespor maçı öncesinde önemli bir endişe var. Sarı Lacivertliler’de tam 6 oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Gustavo Henrique ve Attila Szalai, bu akşamki mücadelede sarı kart görmeleri halinde haftaya pazar günü Kasımpaşa ile Kadıköy’de oynanacak maçta cezalı duruma düşecek. Jesus, bu öğrencilerinden kart konusunda dikkatli olmalarını istedi.

Ümraniyespor’dan bilet yasağı

Kırmızı-Beyazlılar, bu akşam Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayla ilgili olarak dün bir açıklama yaptı. Buna göre, bu mücadelede logosuz, TFF ve Fenerbahçe logolu Passolig kart sahiplerine bilet yüklemesi yapılmayacağı duyuruldu. Bu kartlardan alım yapmış kişilerin ise biletlerinin iptal edeceği açıklandı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Ümraniye-Galatasaray maçında konuk takıma 25 bin bilet verildiğini hatırlatarak sosyal medyada bu karara tepki gösterdi.

Bruma çok heyecanlı

Portekizli oyuncu, sezonun ilk yarısında TFF’ye bildirilen listede yer almamıştı. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte geçici liste hakkı tanınmaya başlandı ve Bruma, Rizespor maçında kadroya girdi. Yönetimin, 4 milyon 250 bin Euro karşılığında bonservisini aldığı 28 yaşındaki kanat oyuncusu bu akşam hocasının kendisine şans vermesini umuyor. Bruma, bu sezon ligde sadece ilk haftadaki Ümraniye maçında süre alabilmişti. Portekizli, yine bir Ümraniye mücadelesinde oynamayı heyecanla bekliyor.

ÜMRANİYEDE FENERLİLERE BİLET YASAĞI

Jorge Jesus’un, “Ümraniye Stadyumu’nda Süper Lig maçı oynanmamalı.” ifadelerini kullanması sonrası Ümraniyespor’dan çarpıcı bir hamle geldi. Sarı-lacivertlilerle bu akşam oynanacak maç öncesi açıklama yapan Ümraniyespor logosuz, Fenerbahçe ve TFF logolu Passolig kart sahiplerine bilet satılmayacağını duyurdu.

Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’u yenerek çeyrek finale çıktıkları maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ligde karşılaşacakları Ümraniyespor’un stadı için çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

FENERBAHÇE VE TFF LOGOLU KARTA BİLET SATIŞI YOK
Jorge Jesus’un Ümraniyespor’un stadını hedef alan sözlerinden sonra Ümraniyespor’dan yapılan açıklamada, “Süper Lig’de oynayacağımız Fenerbahçe müsabakasında Ümraniyespor tribünlerine logosuz, TFF ve Fenerbahçe logolu Passolig kart sahiplerine bilet yüklenemeyecektir. Bu kartlardan alım yapmış olan kişilerin biletleri iptal edilecektir.” ifadelerine yer verildi.

“O STADYUMDA MAÇ OYNANMAMALI”
Çaykur Rizespor maçı sonrası Jorge Jesus yaptığı açıklamada, “Ümraniye Stadyumu’nda Süper Lig maçı oynanmamalı. Ben Türkiye’ye geldiğimden beri Fenerbahçe maçları, Portekiz’de canlı yayınlanıyor. Rakibimize saygı duyuyorum ama o stadyumda maç oynanmamalı.” demişti.

“GİDİP PORTEKİZ’İN STATLARINI DÜZELTSİN”
Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar ise daha sonra yaptığı açıklamada Jesus’a cevap vererek, “Ortamı germek için bunları yapıyor. Önce gidip, Portekiz’in statlarını düzeltsin. Sonra Türkiye’ye ayar versin. Şu anda yetkililer çim ve ışıklandırma olarak Türkiye’nin bir numarası olduğunu söylüyorlar. Bunu ben söylemiyorum, bu işten anlayanlar söylüyor.” şeklinde konuşmuştu.

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting