Ana Sayfa / Genel / Canlı Ümraniye-Fener kupa maçı 17 Ocak

Canlı Ümraniye-Fener kupa maçı 17 Ocak

Fenerbahçe’nin Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası maçının saati ve tarihi 17 Ocak. 17 Ocak canlı maçlar ve Fenerbahçe’nin kupa maçı başlama saati. Ümraniyespor Fenerbahçe maçı ile Türkiye Kupası son 16 turu heyecanı devam ediyor. Sezonun ilk yarısından sonra ilk kez resmi bir maça çıkıcak Fenerbahçe sahadan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyor. Peki, Ümraniyespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Canlı Ümraniyespor-Fenerbahçe maçının başlama saati 17 Ocak ve canlı yayın kanalı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Ümraniyespor Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor deplasmanında avantajlı bir skor ile ayrılarak rövanş maçında sahaya rahat çıkmak isteyen Fenerbahçe’de kaleyi Volkan Demirel’in koruması, yeni transfer Sadık Çiftpınar’ın da ilk kez bir resmi maça çıkması bekleniyor. Ümraniyespor ile Fenerbahçe arasında oynanacak kupa maçı öncesinde taraftarlar saat kaçta ve hangi kanalda sorularının cevabını merak ediyor. İşte Ümraniye Fenerbahçe maçı detayları…

ÜMRANİYESPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Ümraniyespor Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçı 17 Ocak 2019 Perşembe günü saat 20:30’da oynanacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşma ATV ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting