Ana Sayfa / Spor / Canlı Union SG-Fenerbahçe hangi kanalda?

Canlı Union SG-Fenerbahçe hangi kanalda?

Fenerbahçe’nin bu akşamki Belçika takımı maçı hangi kanalda saat kaçta bilgisi. Canlı Union SG-Fenerbahçe kanalını hangi kana verecek nereden nasıl izlenir. Exxen izle, canlı Exxen maç izle bu akşam linkleri.

Bu akşamki Fenerbahçe’nin konferans Ligi maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak bilgisi. Fenerbahçe’nin Union deplasan maçını veren kanalar ve internette maç linkleri. Avrupa’da mücadele eden tek temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşı karşıya gelecek. Peki Union Saint-Gilloise Fenerbahçe maçı saat kaçta? Union Saint-Gilloise Fenerbahçe maçı hangi kanalda?
Bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da şampiyonluk hedefleyen ve iddialı kadrosuyla çoğu otoritenin favori gördüğü Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda ilk maçında Union Saint Gilloise takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Union Saint-Gilloise – Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar CBC Sport yayın bilgilerini araştırıyorlar.

UNİON SAİNT-GİLLOİSE FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?
Temsilcimiz Fenerbahçe’nin Union Saint-Gilloise ile karşılaşacağı UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçı 7 Mart 2024 Perşembe akşamı Stade Joseph Marien Stadyumu’nda oynanacak. Saat 23.00’de başlayacak Union Saint Gilloise – Fenerbahçe maçı Exxen üzerinden ekranlara gelecek. Öte yandan Fenerbahçe’nin maçı Azerbaycan kanalı CBC Sport’ta şifresiz ekranlara gelecek.

AVRUPA KUPALARINDA 267. MAÇ
Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 266 kez boy gösterdi. Bu süreçte 105 galibiyet alan sarı-lacivertliler, 55 müsabakada berabere kalırken, 106 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan karşılaşmalarda Kanarya rakip fileleri 360 kez havalandırırken, kalesinde ise 380 gol gördü.

KONFERANS LİGİ’NDE 15 MAÇ
Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’nde 15. kez mücadele edecek. Kanarya, bu organizasyonda oynadığı 14 müsabakada 10 galibiyet elde ederken, 4 de mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertliler söz konusu mücadelelerde 38 gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 19 gole engel olamadı.

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting