Ana Sayfa / Spor / Canlı Union SG-Fenerbahçe izle, kanalı

Canlı Union SG-Fenerbahçe izle, kanalı

Unioün SG-Feanerbahçe maçı canlı hangi kanalda ne zaman saat kaçta., Fenerbahçe’nin Konferans ligi canlı maçı 7 Mart izle. Fenerbahçe’nin Union Saint-Gilloise ile perşembe günü oynayacağı maçı Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Union SG-Fenerbahçe maçı saati, tarihi ve maçın hakemi belli oldu. Fenerbahçe., Union SG’yi yenebilir mi, tur atlayabilir mi sorusu.

Fenerbahçe’nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda 7 Mart Perşembe günü Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yönetecek.

UEFA’nın açıklamasına göre Pinheiro’nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Miguel Nogueira olacak.

Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe arasındaki mücadele RSC Anderlecht Stadı’nda oynanacak.

FENERBAHÇE, BELÇİKA’DA GALİP GELİR Mİ?

Adım adım bir gelen bir başarının kulübü Union Saint-Gilloise… Geçmişte Anderlecht ve Club Brugge ile Belçika’nın en büyük 3 kulübünden biri olan Saint-Gilloise, daha sonra büyük bir ‘batışa’ geçti ve 2020-2021 sezonunda 48 yıl sonra yeniden Pro League’e yükselene dek çok zorlu günler yaşadı.

110 YIL SONRA BİR İLK DAHA…
Geçtiğimiz hafta Belçika Kupası’nda 110 yıl sonra adını finale yazdırmayı başaran Saint-Gilloise, Club Brugge’e yarı final ilk maçında 2-1 kaybetmişti. Union Saint-Gilloise, ikinci maçta evinde 2-0 kazanarak finale çıktı. Belçika Kupası’nda 110 yıl aradan sonra final gören Union Saint-Gilloise, Club Brugge’u 73. dakikada Mohamed El Amine Amoura ve 90. dakikada Ross Sykes’ın attığı gollerle devirdi.

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting