Ana Sayfa / Spor / Canlı Ziraat Kupası finali izle

Canlı Ziraat Kupası finali izle

ZiraatTtürkiye Kupası Başakşehir-Fenerbahçe canlı maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorusu. Başakşehir-Fenerbahçe kupa final maçı biletleri ne kadar satışta mı, Ziraat Türkiye Kupası’nda final için geri sayım başlamış durumda. Başakşehir ile Fenerbahçe, 61. Türkiye Kupası’nı müzelerine götürmek için İzmir’de Göztepe’ye ev sahipliği yapan Gürsel Aksel Stadı’nda karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. İşte, maçın günü, saati, biletleri ve muhtemel 11’lerine ilişki detaylar…

Ziraat Kupası finali canlı maçı tarihi ve saati. Fenerbahçe ile Başakşahir Ziraat Türkiye Kupası final maçı biletleri kaç para satışa çıktı mı bilgisi. Başakşehir Fenerbahçe finali için artık geri sayım başlamış durumda. Bu sezon ülkemizi Avrupa’da temsil eden iki ekip, önümüzdeki sezon kupanın yanı sıra önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’nde de yer almak için karşı karşıya gelecek. İşte, şimdiden merakla beklenen Başakşehir Fenerbahçe maçı ile ilgili ayrıntılar…

Başakşehir Fenerbahçe final maçı ne zaman ve biletler çıktı mı? Ziraat Türkiye Kupası final maçı nerede oynanacak?

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Başakşehir Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası finali, 11 Haziran Pazar günü saat 20:45’de oynanacak ve ATV’den canlı yayınlanacak.Başakşehir Fenerbahçe final maçı ne zaman ve biletler çıktı mı? Ziraat Türkiye Kupası final maçı nerede oynanacak?

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ ÇIKTI MI?

Başakşehir Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası final maçı biletleri henüz satışa çıkmadı.

Konuyla ilgili resmi açıklama gelir gelmez haberimizde yer alacak.Başakşehir Fenerbahçe final maçı ne zaman ve biletler çıktı mı? Ziraat Türkiye Kupası final maçı nerede oynanacak?

MUHTEMEL 11’LER

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Szysz, Aleksic, Mahmut, Deniz, FigueiredoBaşakşehir Fenerbahçe final maçı ne zaman ve biletler çıktı mı? Ziraat Türkiye Kupası final maçı nerede oynanacak?

Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Samet, Szalai, Oosterwolde, Arao, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Crespo, Rossi, Valencia

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting