Ana Sayfa / Kadınca / Cansu Tuman neci, nereli, yaşı

Cansu Tuman neci, nereli, yaşı

Cansu Tuman aslen nereli, eğitimi, kimdir bilgileri. Survivor 2023 Yarışmacısı Cansu Tuman hakkında tüm bilgiler. Cansu Tuman, Survivor’a katılmasının ardından kariyeri ve hayatı ile merak edilen isim oldu. Kariyerinde pek çok dizi yer alan güzel oyuncu, bir dönem Arka Sokaklar dizisiyle de ekranlarda yer almıştı. Peki, Cansu Tuman kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Oyuncu Cansu Tuman yaşı, eğitimi ve kmdir bilgileri. Cansu Tuman 2023 survivor kadrosuna girdi. Cansu Tuman, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Tam adı Cansu Büşra Tuman olan güzel oyuncu, İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencisidir. Moleküler Biyoloji eğitimi alan Cansu Tuman, ayrıca Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır.
Cansu Tuman, 2015 yılından itibaren Arka Sokaklar, Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler, Öğretmen, Alparslan Büyük Selçuklu, Teşkilat gibi çeşitli Film ve dizilerde rol aldı.


CANSU TUMAN TEŞKİLAT’TA OYNADI
Cansu Tuman’ın kim olduğu arama motorları üzerinden araştırılmaya başlandı. Oyuncu Cansu Tuman en son, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Celine rolüyle ekranlara geldi. Peki Cansu Tuman kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cansu Tuman’ın oynadığı diziler ve filmler!
Cansu Tuman’ı hayatı ve rol aldığı diziler, filmler seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Cansu Tuman’ın Instagram’da 68 bin civarında takipçisi bulunuyor. Peki Cansu Tuman kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cansu Tuman’ın oynadığı diziler ve filmler!
CANSU TUMAN DİZİLERİ VE FİLMLERİ
Teşkilat (Celine, TV Dizisi 2022)

Alparslan: Büyük Selçuklu (Aysu Hatun, TV Dizisi 2022)

Yemin (Feride, TV Dizisi 2020-2021)

Öğretmen (Merve, TV Dizisi 2020)

Gerçek Olamaz (Gül, Sinema Filmi 2020)

Ufak Tefek Cinayetler (Arzu’nun Gençliği, TV Dizisi 2017)

Aşk Laftan Anlamaz (Leyla, TV Dizisi 2017)

Kiralık Aşk (TV Dizisi 2015)

Arka Sokaklar (TV Dizisi 2015)

 

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting