Ana Sayfa / Yaşam / Çarpışma son bölüm (Çarpışma 1. bölüm)

Çarpışma son bölüm (Çarpışma 1. bölüm)

Çarpışma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı (Çarpışma 2. bölüm) ve çarpışma son bölüm (Çarpışma 1. bölüm) izle ve ne oldu sorusu. Kıvanç Tatlıtuğ’un Çarpışma dizisi performansı yine parmak ısırttı. Çarpışma’da kaza sahnesi muhteşemdi. Çarpışma 1. ilk bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümde; Bir kaza ile başlayan Çarpışma’da olaylar bir otoparkta yaşanan çatışma ile başlıyor. Başkomiser Kadir’in operasyonda yaptıkları Haydar Müdür’ü çileden çıkarır. Zeynep, kocası Galip’in yaptıklarından haberi vardır. Kerem 5 yıldır bulunduğu cezaevinden çıkar. Yeni bir hayata başlamak ister ancak işler umduğu gibi gitmez. Peki Çarpışma ilk bölümde başka neler yaşandı? Çarpışma 2. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Çarpışma son bölüm ne oldu ve Çarpıma yeni bölüm fragmanı geldi mi diye soran okurlarımız için bu haber. Show TV Çarpışma birinci bölüm muhteşemdi.

Çarpışma Show TV’de bu akşam başladı. Çarpışma ilk bölümde; Zeynep kocasının kumar borcu yüzünden zor durumdadır. Başkomiser Kadir, yaptıkları son operasyondan sonra müdürünün gazabına uğrar. Kerem cezaevinden çıktıktan sonra iş aramaya çıkar ama umduğunu bulamaz. Kadir kızı ve karısını sonunda maça getirmeyi başarır ama hayatının kabusunu yaşar. Tüm dünyası başına yıkılır. Peki Çarpışma 2. Yeni bölüm fragmanı geldi mi?

ÇARPIŞMA 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Çarpışma 2. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayıncı kuruluş yayınlar yayınlamaz aşağıdaki sayfadan izleyebilirsiniz…

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÇARPIŞMA İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 1. İLK BÖLÜM ÖZETİ…

“İnsan sadece bir şeyi merak eder, ‘son’u… sonu bilmek ister; ne zaman ölecegini, ne kadar yaşayacağını…” Bir kaza ve yaralı dört insan. Dizi bu sahne ile başladıktan sonra bir otoparkta polis çatışmaya girer. Baş komiser Kadir çatışma bitikten sonra olay yerini diğer polislere bırakır ve gider.

GALİP’İN KUMAR BORCU

Zeynep sabah kızına kahvaltı yaptırmaktadır. Eşi Galip’i uyandırmak için yatak odasına girer ve ona sesleenir. Kocasını uyandıramaz ama o sırada onun cep telefonuna gelen mesajları fark eder. Kızını okula gönderdikten sonra dışarıda evlerini gözleyen birilerini fark eder. Bu sırada Galip uyanmıştır. Kızını sorar. Zeynep okula gittiğini söyler ve o anda Galip’e bir telefon gelir. Arayan Veli’dir. Ona buluşacakları yeri söyler. Galip dışarıya çıktığında bazı kişiler onu çevirir. Galip’in kumar borcu vardır. Borcunu iki gün içinde ödemesini söylerler. Bu sırada Ayli de olanları pencereden izlemektedir.

KEREM CEZAEVİNDEN ÇIKIYOR

Cemre sabah işe gelir. Babası Selim akşam bir yemeğe katılmasını ister. Cemre akşam bir planı olduğunu söylese de babası ne planı varsa iptal etmesini ve yemeğe katılmasını ister. Bu sırada Kerem cezaevinden çıkmıştır. Kız arkadaşı Meral onu çıkışta karşılar. Aynı anda bir arkadaşı daha gelir. İkisini de alıp evlerine doğru yola çıkarlar.

VELİ’DEN GALİP’E BÜYÜK TEHDİT

Galip Veli ile buluşur. Galip yaptıkları son işte teslimatla ilgili bir sorun olup olmadığını sorar. Veli işini iyi yaptığını ve bir teslimat daha yapılacağını söyler. Bu kez miktar çok büyüktür. Galip yapamayacağını söyler. Veli alacağı komisyonun daha büyük olacağını söyler. Galip alacağı komisyonun ne kadar olduğunu sorar. Veli’nin vereceği rakamı beğenmez. Kendi istediği fiyatı söyler. Veli, başka bir insanla yaptığı işte komisyonunu artırmak istediği için ona yaptıklarını anlatır.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting