Ana Sayfa / Genel / Çayırova Tekstil fabrikası yangını 6 haziran

Çayırova Tekstil fabrikası yangını 6 haziran

Kocaeli son dakika haberleri ve Çayırova’daki tekstil fabrikası yangınında ölen 4 işçinin adları memleketleri. Çayıroava’da yanan tekstil fabrikası kime ait sahibi kim ve ölen işçiler 6 Haziran habermuduru.com güncel haberleri. Kocaeli’de bir tekstil fabrikası ve lojistik deposunda çıkan yangında, itfaiye ekipleri ilk belirlemelere göre 4 kişinin cesedine ulaştı.

Son dakika Kocaeli yangın haberleri. Kocaeli Çayırova’da yanan tekstil fabrikası bilgileri ve yangında ölen işçilerin adları ve memleketleri merak ediliyor. Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde alev alev yanan bir fabrikada söndürme çalışmaları devam ediyor. Çıkan yangında yaralanan 6 kişi hastaneye sevk edildi. Fabrikada mahsur kalan dört kişinin cesedine ulaşıldı.Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle üç saatin ardından kontrol altına alındı.

ÇAYIROVA TESTİl FABRİKASI 4 İŞÇİ YANARAK ÖLDÜ

Yangını fark eden çevredekilerin ihbarı üzerin üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekibi ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tamamen alevlere teslim olan fabrikaya müdahale etmek için çalışma başlattı. Çıkan yangında yaralanan ve dumandan etkilenen 6 kişi ise olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting