Ana Sayfa / Gündem / Cem Küçük, Adnan Oktar ilişkisi ne?

Cem Küçük, Adnan Oktar ilişkisi ne?

Cem küçük. Adnan Hocacılar’la ne görüşüyordu, Adnan Oktar ile sohbetleri mi var. Gazeteci Cem Küçük’ün başı Adnan Oktar Grubu ilişkisi nedeniyle derde girebilir. Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu, Cem Küçük ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Terkoğlu, “Polis Adnan Oktar’ın evinde bazı materyaller buldu, gördükleri onları bile şaşırttı.” ifadelerini kullandı.

Cem Küçük, kedicikler ve Adnan Oktar ile görüşüyor muydu? Cem Küçük Oktar Grubu ile ilişki var mıydı soruları gündemde.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış TerkoğluCem Küçük‘ün Adnan Oktar grubuna çok yakın bir isim olduğunu belirterek, “Adnan Oktar’a “Hocamız” diye hitap eden Küçük, operasyona kadar Oktarcılarla sürekli fotoğraf veriyor, A9 TV’deki Cemaat programlarında yer alıyordu. Adnan Oktar da eleştirilerin hedefi olduğunda Cem Küçük’e sahip çıkan bir açıklama yayımlamıştı:

“Cem Küçük’ü yalnız zannetmesinler. Hiç kimse rahatça ezerim diye heveslenmesin.” Bir zamanlar FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen Cem Küçük, kendisine Oktarcıların elinde yeni bir yuva bulmuştu.” diye yazdı.

CEM KÜÇÜK KİM, NECİ VE BAĞLANTILARI

Terkoğlu, İstanbul Emniyeti’nin Adnan Oktar grubuna yaptığı operasyon sonrası, polisin Oktar’ın evinde Cem Küçük’le ilgili kritik bazı materyallere ulaştığını ancak savcılıkta devreye giren bir elin belgeleri dosyanın dehlizlerine gönderdiğini iddia etti.

Oktarcıların Cem Küçük’e olası bir darbeye karşın neler yapılabileceği sorusuna, Cem Küçük’ün “milis gücüne benzer bir yapılanma düşüncesi” olduğu yanıtını verdiğine belirten Terkoğlu, “Bir gazeteci, silahlı örgüt suçlamasıyla yargı önüne çıkarılan bir gruba, neden “milis kuvveti” kurulmasını önerir? MİT Başkanı’nın adını kullanarak neden MİT ile aracılık teklif eder? Neden bazı hükümet üyelerini şikâyet eder?” sorularını yöneltti.

İlginizi Çekebilir

Almanya’da Türk ailenin evi kundaklandı

Almanya’da terör örgütü PKK’lılar Türk ailenin evini kundakladı soruşturma sürüyor. Almanya’nın Solingen kentinde 4 katlı …

Sınırsız Hosting