Ana Sayfa / Genel / Cem Yılmaz’dan dolandırıcılık uyarısı

Cem Yılmaz’dan dolandırıcılık uyarısı

Cem Yılmaz adıyla dolandırıcılık uyarısı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz herkesi uyardı kendisine atfedilen sözlerle dolandırıcılık yapıldığını duyurdu. Komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine atfedilen sözlerle sahte bir içerik oluşturulduğunu söyledi ve kamuoyunu dolandırıcılık girişimine karşı uyardı.

Cem Yılmaz kendi adıyla dolandırıcılık yapıldığını söyledi. Komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak ‘sahte içerik’ uyarısı yaptı.

Geçen haftalarda ‘Az Önce Konuştum’ adlı programa konuk olduğu ana ilişkin fotoğrafının üzerinde, “Flaş Haber: Cem Yılmaz, corona virüsünden nasıl kâr elde edilebileceğini açıklıyor” ifadelerinin yazdığı bir görseli paylaşan Cem Yılmaz, “Bu sahtedir” dedi.

Yılmaz, söz konusu dolandırıcılık girişimine karşı kamuoyunu şu ifadelerle uyardı:

“Selamlar, iki haftadır özellikle Facebook ve diğer medyalarda, Hürriyet gazetesi haberi gibi tasarlanmıış bu sahte haber ile dolandırıcılık girişimi varmış. Buna inanan olmayacağını bilmekle beraber ben buradan duyurayım. Bu sahtedir. Tıpkı birçok şey gibi. Uyanık olmanızı öneririm.”

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Sınırsız Hosting