Ana Sayfa / Ekonomi / Cem Yılmaz’dan NFT pazar yeri

Cem Yılmaz’dan NFT pazar yeri

NFT pazarına Cem yılmaz da katıldı. NFT’de ürün satmak ve NFT pazar yeri nasıl alınır. nasıl açılır bilgisi. Son zamanlarda popüler hale gelen NFT (Nonfungible Token) dünyasına Cem Yılmaz da çizimleriyle katıldı. Yılmaz, çizimlerini popüler bir NFT pazar yerinde paylaştı.

Cem Yılmaz NFT eserleri teklif verme süresi ve fiyatı belli oluyor. NFT pazar yeri alma ve satış nasıl oluyor sorusu. NFT’de hesap açan türk ünlüler arasına Cem yılmaz da katıldı. Beeple’ın NFT pazarında rekor kıran bir satışa imza atmasından sonra tüm gözler bu yeni dünyaya çevrildi. Sanat ve gösteri dünyasından pek çok ismin rağbet ettiği NFT pazarına Cem Yılmaz da katıldı.

Twitter’da önce “Var mı NFT isteyen.İsteyene atıyorum.Deneme ya bişey değil .)” yazan Yılmaz, ardından da OpenSea isimli popüler NFT pazarındaki profilini paylaştı.

Yılmaz, OpenSea’de şu an için dört çizimini paylaştı. Ünlü komedyenin NFT eserlerine 14 Ekim’e kadar teklif verilebilecek.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Sınırsız Hosting