Ana Sayfa / Genel / Cemal Enginyurt AK Partili mi oldu?

Cemal Enginyurt AK Partili mi oldu?

MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya paylaşımındaki gafıyla gülümsetti. MHP’nin en etkin milletvekili olan ve sözünü budaktan esirgemeyen Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a genel başkanım dedi sosyal medyada hemen Cemal Enginyurt AK Parti’ye mi geçti esprisi başladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, milli dayanışma kampanyasına destek olmak isteyen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ilginç bir gafa imza attı. Enginyurt, AKP Genel Başkanı Erdoğan’a “Genel başkanım” diye hitap etti. Hatasını fark eden Enginyurt paylaşımını silmek zorunda kaldı.

MHP’li Cemal Enginyurt sosyal medyayı en aktif kullanan MHP’li isim olarak göze batıyor ve sık sık dik ve aykırı çıkışlarıyla gündeme geliyordu. MHP’li Engnyurt bu kez bir gafıyla dikkat çekti ancak hemen o paylaşımını kaldırdı.Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, virüsle mücadeleye karşı milli dayanışma başlattıklarını açıklamasının ardından ilk destek açıklaması yapan isimlerden biri de MHP’li Cemal Enginyurt oldu.

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter’da yaptığı paylaşımda “Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin başlattığı kampanya, memleketimize ve milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımızın kampanyasına söz verdiğim 20 bin lira ile başlıyorum. Var olsun Cumhurbaşkanım, Haydi Türkiye. Biz bize yeteriz” diye yazdı.

CEMAL ENGİNYURT GENEL BAŞKANINI MI DEĞİŞTİRDİ ESPRİSİ

Enginyurt kendisine gelen, “MHP’nin genel başkanı Devlet Bahçeli, Bahçeli’yi unuttunuz” tepkilerinin ardından mesajını sildi ve “Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan beyefendinin başlattığı kampanya memleketimize ve milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımızın kampanyasına, söz verdiğim 20 bin lirayla katılıyorum” ifadeleriyle yeni bir paylaşımda bulundu.

Enginyurt son olarak da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için “Devlet adamı, vefa abidesi, insanlık timsali güzel insan. Allahım senden razı olsun. Varlığın daim olsun. Sen yürü, milyonlar yürüyecek seninle. Hareketin lideri Devlet Bahçeli” diye yazdı.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting