Ana Sayfa / Manşet / Cemal Enginyurt’a medya sansürü…

Cemal Enginyurt’a medya sansürü…

SİYASET HABER. Eski MHP’li Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a AKP medyası da sırt çevirdi. Bir dönemin ekran yıldızı olan Cemal Enginyurt’a artık medyanın kapıları kapandı AKP yandaşlarınca. MHP’nin istenmeyen adamı olan ve partiden atılan ancak Ülkücülüğünden asla taviz vermeyen Cemal Enginyurt’un yakında sosyal medyadada sansüre uğraması kaçınılmaz görünüyor. AKP’ye yönelik eleştirileri nedeniyle MHP’den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, hükûmete yakın kanallara sitem etti, “Bütün iktidar medyası da ihraç etmiş” dedi.

Muktedirlerin iktidarında sesi kısılanlar arasına Cemal Enginyurt da katıldı. Cumhur İttifakı’nda MHP öz evlatlarını kaybetmeye devam ederken bazı şahısların devri de sürüyor. Cemal Enginyurt gibi ülkücülüğü ve vatanseverliği en üst seviyedeki isimler bertaraf edilirken, çıkarcı, şahsiyetsiz bazı isimler ise her gün ekranlara sürülerek MHP’nin geldiği son nokta açıkça görülüyor. Cemal Enginyurt siyasetten sonra medyadan da adeta afaroz edilmiş durumda nitekim. Kendisi de bu durumdan muzdarip. (Söylenecek çok şey var ancak, şimdi bu haberin konusu değil. Editörün notu) AKP’ye yönelik eleştirileri nedeniyle MHP’den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, iktidara yakın medyaya çıkarılmadığını söyleyerek sitem etti.

CEMAL ENGİNYURT’A MEDYA ARANIYOR…

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, televizyonlarda kendisine yer verilmediğini belirten Enginyurt, bunu yapanların başında ise Turkuvaz Medya’nın televizyonu A Haber’in geldiğini söyledi.
Enginyurt paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“MHP den ihraç edildik diye biliyordum. Abi, A Haber başta olmak üzere, bütün iktidar medyası da ihraç etmiş. Bir de şu televizyona çıkma, şu tv de ne işin var diye soranlar! Ne yapayım! Kaderimmiş diyerek bir köşede oturayım mı? Cemal Enginyurt susmaz, susturulamaz. A Haber’e küstüm.”

AKP’ye yönelik eleştirileri nedeniyle MHP’den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, hükûmete yakın kanallara sitem etti, “Bütün iktidar medyası da ihraç etmiş” dedi.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting