Ana Sayfa / Sağlık / Cerrahpaşa’da rehine eylemi (1 Şubat)

Cerrahpaşa’da rehine eylemi (1 Şubat)

Cerrahpaşa Hastenesi’nde rehine eylemi yaşanıyor. Silahlı bir kişi sağlık çalışanlarını rehin aldı bilgisi ve saldırganın silahlı olduğu belirtiliyor. İstanbul Cerrahpaşa Hastanesi  psikiyatri servisinde silahlı bir kişi doktorları ve sağlık çalışanlarını rehin aldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. 

İstanbul’da hastanede rehine eylemi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri kliniğinde tedavi gören bir polisin içeride bulunanları rehin aldığı öğrenildi.

İstanbul’da bulunan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin Psikiyatri kliniğinde rehine krizi yaşanıyor. Klinikte tedavi gören bir polisin saat 13.00 sularında içeridekileri rehin aldığı bilgisi verildi. Özel harekatçıların bölgeyi abluka altına aldığı öğrenilirken, olay yerine çevik kuvvet ekipleri ve ‘akrep’ araçlarının da sevk edildiği belirtildi.

CERRAHPAŞA’DA POLİS İNTİHAR GİRİŞİMİ

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri kliniğinde tedavi gören bir polis memuru, saat 13.20 sıralarında silahını başına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, hastaların ve sağlık çalışanlarının dışarı çıkmasına izin veren polisi, intihardan vazgeçirmek için ikna çabaları sürüyor.

Olayın ilk anlarında rehine krizi yaşandığı iddia edilmişti.

İlginizi Çekebilir

Cenk Eren’in 1 milyon liralık estetik operasyonu

Cenk Eren yüz gezdirme estetiği için 1 milyon lira ödemiş. Şarkıcı Cenk Eren yüzünü gerdirdi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting