Ana Sayfa / Genel / Çeyrek altın son fiyat 5 Ocak 2017
ALTIN VE ÇEYREK ALTIN SON FİYATLAR

Çeyrek altın son fiyat 5 Ocak 2017

Altın fiyatları son 5 Ocak 2017. 5 Ocak Kapalıçarşı altın fiyatları. Altın gramı yükseldi çeyrek altın son ayların en yüksek değerini buldu. Altın satmak için en iyi dönem mi? Para piyasaları ve altındaki yükseliş haberleri. 

Yeni altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatı 222 liraya yükseldi. Altın alan kazandı. Doların ardından altın yatırımcısı da 2017’ye karlı girdi ve en iyi kazandıran yatırım aracı altın oldu son 5 günde. Son altın fiyatları ve işlem gören altın ve gram altın fiyatları. Altın ithalatının patlamasının ardından altındaki sert yükseliş bugün de sürüyor. Fed tutanakları sonrasında altının gram fiyatı, 135 liranın üzerini gördü. Çeyrek altın 222 liradan satılıyor.

ALTIN NEDEN YÜKSELİYOR ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRAYA KADAR ÇIKABİLİR?

Yatırım uzmanları altının yükselme trendinde olduğunun altını çiziyor. Çeyrek ve gram altın en çok tercih edilen yatırım aracı oldu. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) dün akşam açıklanan toplantı tutanaklarının ardından uluslararası piyasada altının ons fiyatının hızlı yükselişi, gram altının 135 liranın üzerini test etmesine neden oldu.

Altının gram fiyatı, dün günü 133,6 liradan tamamlamasının ardından Fed tutanakları ile birlikte yükselişe geçti ve bugün 135,1 lirayı gördü.

Kapalıçarşı’da çeyrek altın 222, Cumhuriyet altını 904 liradan satılıyor.

Fed tutanakları sonrasında yükselişi hızlanan ons altın ise 1.179 dolar ile 7 Aralık 2016 tarihinden bu yana en yüksek seviyesini gördü ve şu dakikalarda yüzde 1,1 artışla 1.177 dolardan işlem görüyor.

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting