Ana Sayfa / İlginç / Çi 4 bölüm izle Puhu TV

Çi 4 bölüm izle Puhu TV

Çi 4.bölüm izle fragmanı ve Puhu TV. Çi 4 bölüm izle ve olayları konusu. puhu tv nasıl izlenir, Fi 2. sözon Çi 4. bölüm ne zaman fragmanı ve olayları. Puhu TV internette Fi dizisi yeni sezonu Çi 2.sezon 4.bölüm için geri sayım başladı. Fİ Çi 2.sezon 4. yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacağı ve yayınlanacak yeni bölümde izleyenleri neler beklediği en çok merak edilen ve sorgulanan listesine girdi. Peki, yeni bölümüyle nefes kesecek Fi yeni sezon Çi 4.bölüm ne zaman başlıyor? Fi Çi 2.sezon 4.bölüm Puhu TV internette izle, seyret.

Puhu tv Çi 4 bölüm izle internette seyret ve Fi 2. sezon Çi 4. bölüm fragmanı olayları ve Serenay Aktaş Ozan Güven ateşli sahnesi. Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu Puhu TV’de yayınlanan, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve ilk sezonuyla yüksek izlenme oranları elde eden Fi, yeni sezonu Çİ 9 Kasım tarihinde başladı. Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fi dizisinin ikinci yeni sezonu Çi yeni sezon 4.bölümüyle  izleyicilerle buluşacak.

4. BÖLÜM Çİ PUHU TV SEYRET İNTERNETTE

Çi yeni bölüm internet puhutv seyret. Fi yeni sezon Çi, başladığı günden bu yana 9 milyonun üzerinde bir izleyici kitlesine kavuştu. İlk bölümü perşembe günü Puhu TV’de yayınlanan dizinin 2.bölümü ise yayın gününde değişiklik yapılarak persembe günü yayınlanmıştı. İlk iki bölümü ayrı bir heyecana sahne olan Fi yeni sezon Çi’nin, 3.bölümü izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Çi’nin 2.sezon 3.bölümünün Puhu TV’de yayınlanacak olan yeni bölümüyle izleyenleri neler bekliyor? İzleyenleri ekrana kilitleyen ve reyting rekortmeni Fi yeni sezon Çi yeni bölüm ne zaman ve saat kaçta Puhu TV’de başlayacak? İşte, Fi yeni sezon Çi 2.sezon 3.bölüm Puhu TV’den izleme sayfası…

Fİ Çİ 2.SEZON 4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin yeni sezonu Çi 2. bölümü ile nefes keserken 4. bölümü izlemek isteyenler puhutv’de yayın saatini bekliyorlardı.

PHUTV Fİ Çİ DİZİSİ NASIL İZLENİR?

Bilindiği üzere Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet üzerinden izlenecek olan Fi dizisi Puhu TV’den yayın hayatında devam ediyor.

Fİ Çİ 2.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fi Çi serisinin geçen bölümünde, Deniz’in İstanbul’a dönmesi Duru ve Can ilişkisinin dengelerini sarstı. Duru’nun tepkisi Can’ı beklenmedik bir hamle yapmaya iterken, Özge’nin yeni hayat kurma konusundaki kararlılığı da sürpriz gelişmelerle sınandı. Zor bir sınav vermek zorunda olan Can’ın sözleri finale damga vurdu.

Fİ Çİ OYUNCU KADROSUNA SÜRPRİZ İSİM KATILDI!

Puhu TV’de 2. sezonuyla ekranlara gelen Fi dizisinin Çi sezonuna bir ünlü oyuncu daha katıldı. Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant, Tülay Günal, Nehir Erdoğan, Teoman Kumbaracıbaşı ve Jale Arıkan’ın oyuncu kadrosunda bulunduğu diziye Yasemin Allen’da dahil olacak.

Fi yeni sezon Çi’ye 3. bölümle dahil olan Yasemin Allen, dizide Ece karakterini canlandıracak. Bale okulunun başarılı öğrencilerinden olan Ece’nin yolu Deniz ve Duru’yla kesişecek.

Çİ SEVİŞME SAHNELERİ VE OZAN GÜVEN AÇIKLAMASI

Ozan Güven geçen akşam Arnavutköy’de bulunan bir mekan çıkışı görüntülendi. Güven, karşısında basın mensuplarını görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. İlk bölümde Serenay Sarıkaya ile rol aldıkları sevişme sahneleri hakkındaki soruları ise “Beğendiniz mi?” diyerek geçiştirdi.

İlginizi Çekebilir

Su altı yanardağa patladı

Su altındaki yanardağ patladı dumanlar gökyüzünü kapladı. Japonya’da denizdeki yanardağ lav püskürtmeye başladı. Su altındaki …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting