Ana Sayfa / Kadınca / Çıplak nasıl bir dizi, kimler oynuyor

Çıplak nasıl bir dizi, kimler oynuyor

Çıplak nasıl bir dizi, konusu, oyuncuları ve BluTV kararı. BluTV Çıplak dizisini neden yayından kaldırdı Cüneyt Özdemir ne yazdı? BluTV, ‘Çıplak’ dizisini yayından kaldırdı. Dizinin, Cüneyt Özdemir’in “Aman RTÜK Başkanı Bekir Şahin bey ve sansür kılıcı görmesin” paylaşımının ardından yayından kaldırılması dikkat çekti.

Çıplak dizisinin konusu ne kim oynuyor ve oyuncuları. BluTv’de Haziran ayında ilk sezonu yayımlanan “Çıplak” dizisi yayından kaldırıldı. Gazeteci Cüneyt Özdemir, dizinin fragmanını paylaşarak “Aman RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin bey ve sansür kılıcı görmesin!” demişti.

BluTV’de Çıplak dizisinin izlemek isteyenler “Bu içerik BuTV’den kaldırılmış olabilir. Lütfen çağrı merkezimizle iletişime geçiniz” uyarısıyla karşılaştı.

Dizinin yapımcısı olan TN Yapım’ın Genel Koordinatörü Merve Göntem, Gazete Duvar’a “İkinci sezon çekimlerini bitirmemize günler kala, BluTV’den gelen bir telefonla dizinin yayından kaldırıldığını öğrendik” dedi.

Konuyla ilgili olarak BluTV tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Çok sayıda kullanıcı, sosyal medyada platform üyeliklerini iptal edeceklerini belirtti.
ÖZDEMİR NE DEMİŞTİ?
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayında RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e atıfta bulunarak “RTÜK Başkanı Ebubekir Bey bunu iyi ki izlememiş, izlese kılıcını çekecek, tak tak tak kes bunları at diyecek” ifadelerini kullanmıştı.

RTÜK Başkanı Şahin ise Özdemir’in paylaşımını alıntılayarak “Kılıcımız yok ama başta çocuklarımız olmak üzere aileyi ve toplumu koruyan bir kalkanımız var” diye yazmış ve gülücük emojisisi bırakmıştı
Daha sonra Şahin’in cevabını alıntılayan Özdemir de paylaşıma gülücük emojisi ile yorum yapmıştı.

ÖZDEMİR’DEN YENİ AÇIKLAMA: ANLAMADIĞIM DAYAĞI NİYE BEN YİYORUM?
Dizinin yayından kaldırılmasının gündeme gelmesi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Özdemir, “Yeni bir delilikle karşı karşıyayız. 6 ay önce Çıplak adında bir dizi çekiliyor. Blu tv yayınlıyor. Ben diziyi yeni izleyip şaşırıyor ve övüyorum. Aylardır Sansürcülüğünü eleştirdiğim RTÜK başkanına her zaman olduğu gibi espirili bir şekilde ‘aman duymasın’ deyip söyleniyorum. Dizi Blu Tv’den kaldırılıyor ve ihale bana kalıyor! Bu dizi Rtük yüzünden mi yoksa Rtük korkusundan mı kaldırıldı ne oldu bunu resmi açıklama olunca öğreniriz ama anlamadığım dayağı niye ben yiyorum? Rtük’ün sansür tavrını aylardır hemen her yayında eleştiren benim yahu” dedi.

ÇIPLAK’IN KONUSU
Senaryosunu Merve Göntem ve Can Evrenol’un birlikte kaleme aldığı dizinin görüntü yönetmenliğini Orkun Göntem, yönetmenliğini de Can Evrenol yapıyor. Çıplak, eskortluk yapan Eylül adındaki genç bir kadının hayatını aktarıyor. Bir doğum günü partisine katılan Eylül, partinin sahibine aşık oluyor ve hayatı değişiyor

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting