Ana Sayfa / Kime Ait / Colgate kime ait, ülkesi, ürünleri

Colgate kime ait, ülkesi, ürünleri

Colgate diş macunu kime ait, hangi ülkenin ve ne firması. Colgate Yahudi ürünü mü İsrail malı mı soruluyor. Colgate hangi ürünleri var. Colgate markası olarak bilinen diş fırçası, diş macunu, şampuan markalarının da içinde bulunduğu (Hacı Şakir, Palmolive) gibi firmaların sahibi olan Colgate sahibi kimin? Colgate hangi ülkenin?

Colgate kime ait, Colgate İsrail ürünü mü, hangi markanın firması bilgileri. Colgate diş macunu markası tam şirket ismi Colgate Palmolive, olarak bilinen kişisel bakım ürün üreten bir firmadır.

1806 yılında Baptist, İngiliz göçmen William Colgate New York’a gelerek burada William Colgate & Company adı altında şirketi kurdu.
1983 yılında Colgate Palmolive markası diş macunu diş fırçası üretimine devam etti. 1976 yılında ise Hill’s Pet Nutrition’ı devraldı.

Colgate Palmolive şirketi 1992 yılında Türkiye’de faaliyet yürüten Hacı Şakir Sabun markasını satın aldı. Üretimine devam etti.
Diş sağlığının vazgeçilmez bir parçası olarak kabul edilen Colgate, dünya genelinde milyonlarca insanın güvenle kullandığı bir diş bakım markasıdır. Bu kapsamda Colgate hangi ülkenin markası? Sorusu zaman zaman merak edilir. Peki, Colgate hangi ülkenin markası? Colgate hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? Colgate markası nereye ait?

Colgate hangi ülkenin markası? Sorusu, Colgate hakkında en çok merak edilen detaylar arasında yer alıyor. Günümüzde dünya genelinde tanınmış ve sevilen birçok marka bulunmaktadır. Bu markalardan biri de Colgate’dir. Bu yazıda, Colgate ‘in kökeni ve dünya çapındaki varlığı hakkında bilgi vereceğiz. Peki, Colgate hangi ülkenin markası? Colgate hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? Colgate markası nereye ait?

COLGATE HANGİ ÜLKENİN MARKASI?
Colgate markası, 1806 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulmuştur. Şirketin kurucusu, William Colgate’dir. İlk olarak New York City’de küçük bir sabun ve mum işiyle başlayan Colgate, daha sonra diş macunu ve diş fırçası üretimine geçiş yapmıştır. 1928’de Colgate, toplumların diş sağlığını geliştirmek amacıyla diş fırçası ve diş macunu dağıtım programlarına başlamıştır. Colgate Palmolive şirketi 1992 yılında Türkiye’de faaliyet yürüten Hacı Şakir Sabun markasını satın aldı.

İlginizi Çekebilir

iPhone 16 nasıl olacak?

iPhone 16 görüntüleri sızdı. iPhone 16 tasarımı ve tahmini Türkiye satış fiyatı belirlendi. Apple, iPhone …

Sınırsız Hosting