Ana Sayfa / İlginç / Çöp Adam gerçekte kimi kimin hayatı

Çöp Adam gerçekte kimi kimin hayatı

Çöp Adam dizisi gerçekte kimin yaşamı ve hayatı. Çöp Adam dizisi gerçek mi ne zaman yaşanmış, hangi zengin ve ünlünün hayatı? Çöp Adam nerede çekiliyor, dizi hangi yalıda ve Çöp Adam dizisinin seti olan Yalı kime ait sahibi.

Star’ın iddialı yeni dizilerinden Çöp Adam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Son zamanlardaki projeleriyle adından söz ettirmeyi başaran Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden çıkan dizinin konusunu gerçek bir hikayeden aldığı biliniyor. Dizinin hikayesinde imzası bulunan Gülseren Budayıcıoğlu yaptığı açıklamada, “Çok heyecanlıyım. Çöp Adam karakteri öyle bir şey icat ediyor ki dünyanın yakından tanıdığı adeta harikalar yaratan ve servet sahibi olan biri haline geliyor” dedi. Peki, Çöp Adam hangi kitaptan uyarlama, konusu ne?
30 Kasım Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşan ‘Çöp Adam’ güçlü kadrosu ve gerçek hayattan uyarlanan senaryosuyla dikkat çekiyor.

“Gerçek hikayeden alınmıştır” diye tanıtılan dizi, sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu ediniyor.
“TEK TEK GÖRECEĞİZ”
Dizinin hikayesinde imzası bulunan Gülseren Budayıcıoğlu sosyal medyadan yayın öncesi açıklamalarda bulundu. Hikaye hakkında ipuçları veren Budayıcıoğlu, “Bu hikayede iki kardeş var, iki çocuk… Anne babaları hayatta oldukları halde çocukları alıp götürüp yetimhaneye kapatıyorlar. Ne için? Çalışan annenin babaya daha iyi bakabilmesi için. O çocuklar neler yaşayarak nasıl bu günlere geliyorlar bunları tek tek göreceğiz” diye konuştu.

“ÇÖP ADAM DÜNYACA ÜNLÜ BİRİ”

Budayıcıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Yazılımcı olan çocuk öyle bir şey icat ediyor ki dünyanın yakından tanıdığı adeta harikalar yaratan ve servet sahibi olan biri haline geliyor. İlk iş olarak onu çocukluğu boyunca süründüren anne ve babasına muhteşem bir yalı armağan ediyor. Niye böyle yapıyor acaba, ne dersiniz? İşte dizide bunların yanıtlarını bulacağız. Oyuncu kadromuz muhteşem, umarım beğenirsiniz, çok sevgiler.”
HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?
Çarpıcı senaryosunun yanı sıra kadrosuyla da adından söz ettiren Çöp Adam, Türk psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir hikayesinden uyarlanıyor. Hikayenin gerçek sahipleri ise etik kuralları çerçevesinde paylaşılmıyor.
ÇÖP ADAM OYUNCULARI
Çöp Adam dizisinin başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak gibi isimler yer alıyor.

ÇÖP ADAM NEREDE ÇEKLİYOR YALI KİMİN

Çöp Adam dizisi İstanbul’da Beyoğlu ve Beykoz bölgelerinde çekiliyor. Dizide yer alan yalı ise İstanbul’un Beykoz ilçesinde bulunuyor. Çöp Adam, Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor.

Çöp Adam Yalısı kimin?

Aşk-ı Memnu dizisi, İstanbul’un Sarıyer semtinde bir yalıda çekildi. Sarıyer Piyasa Caddesi üzerindeki bu yalının sahibi ise iş adamı Rahmi Koç’tur.

Değerli Okur, Çöp Adam gerçekte kim, kimin hayatı haberini verdi. Çöp Adam dizisi ile ilgili Google da çöp adam gerçekte kim, çöp adam kitap özeti, çöp adam konusu, çöp adam hikayesi, çöp adam gerçek hikayesi, çöp adam hikayesi kime ait, çöp adam hikayesi özeti, çöp adam hikayesi oku terimlerini yazabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Su altı yanardağa patladı

Su altındaki yanardağ patladı dumanlar gökyüzünü kapladı. Japonya’da denizdeki yanardağ lav püskürtmeye başladı. Su altındaki …

Sınırsız Hosting