Ana Sayfa / İlginç / Cs 1.6 money yeni oyun hile

Cs 1.6 money yeni oyun hile

CS:GO yeni oyunda beklenmedik gelişmeler ve yeni cs 1.6 hile ile money yolları. CS: GO’da Sıradışı Olaylar Olacak! Dünyanın en yaygın olarak oynanan online FPS oyunları arasında yer alan CS: GO ya da uzun adıyla Counter Strike Global Offensive için Operation Hydra adı verilen özel etkinlikler duyuruldu.

cs go 1.6 özellikleri. Dünyanın en çok oynanan oyunu CS:GO hile ve yeni money yolları. Valve, bu etkinliklerin detaylarını paylaştığı bildiride etkinliklerin haftalık olarak düzenleneceğini ve Eylül ayına kadar devam edeceğini açıklıyor. Opearation Hydra etkinliklerinin ana fikri ise klasik oyun kurallarının değiştirilmesi olacak. Bu sayede oyuncular CS: GO içinde yeni oyun tecrübeleri yaşayabilecekler.

Valve’ın kafasındaki değişikliklerden bazıları şu şekilde:

– Wingman Modu:

Bu modda oyuncular bir arkadaşlarını yanlarına alarak 2 kişilik takımlar halinde 16 karşılaşma yapacaklar

– Weapons Expert Modu:

Bu modda 5’er kişilik takımlar 30 maç yapacak ve her oyuncu bir silahı sadece bir kere satın alabilecek. Bu sayede oyuncuların her silahı kullanması sağlanacak.

– War Games:

War Games altında maçlara birçok farklı değişken eklenecek. Oyuncular her karşılaşmadan sonra bir sonraki War Game karşılaşmasının ne olacağını oylayacaklar. War Games dahilinde bir oyuncu ağır zırh giyerken klasik bomba imha etme maçları yapılabilecek, sadece headshot ile karşı takım oyuncularını öldürebileceğiniz maçlar yapabileceksiniz. Bazı War Game çeşitlerinde oyuncular öldüklerinde madalyonları yerde kalacak, bu madalyonları toplayarak sayı alabileceksiniz, kendi madalyonunuzu geri alarak karşı takımın sayı almasını engelleyebileceksiniz. Yer çekiminin değiştiği, ıskaladığınız atışların size zarar verdiği, sadece bıçak ve bombalarla savaşabildiğiniz oyun modları da War Games altında.

Opearation Hydra, 4 yeni haritaya ve oyuncu topluluğu tarafından önceden yaratılmış haritalara da yer veriyor. Bütün oyunculara sunulan bu içeriklerin yanısıra All Access Pass satın alarak ek içeriklerin de kilidini açabileceksiniz. Bu içerikler genelde kozmetik değişiklikler sunuyor ve karşılaşmalarda eşitsizlik yaratmıyor. All Access Pass içinde yer alan Guardian Campaign adlı co-op odaklı oyun modu oyunculara arkadaşlarıyla birlikte aynı düşamana karşı savaşma imkanı veriyor.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de

Gergedan böceği dünyanın en güçlü böceği oldu ve Türkiye’de bulundu. Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting