Ana Sayfa / Yaşam / Çukur son bölüm (Çukur 44. bölüm)

Çukur son bölüm (Çukur 44. bölüm)

Shox TV Çukur 44. bölüm yine ilginç olaylara sahne olacak fragmanı geldi. Çukur son bölüm yaşananlar ve beklenen gelişmeler. Çukur 44. yeni bölüm fragmanı bugün ekrana geldi. Yayınlanan yeni fragmanda; Mahsun yaşanan son olaylardan sonra Yamaç’ın Çukur’da olduğunu öğrenince deliye dönüyor. Çeto’ya “Benim olana el uzatmayacak, onun olanı da alırım” sözleri dikkat çekiyor. Saadet hastaneye kaldırılıyor. Meliha evine gelen İdris Koçovalı’ya tokat atıyor. Sena ve Yamaç’ı takip eden Mahsun onları birlikte görüyor. İşte Çukur 44. yeni bölüm fragmanı…

Çukur’a giren çıkamıyor olaylar peş peşe yaşanıyor. 44. Bölüm Çukur 8Yeni bölüm Çukur) fragmanı yine dizinin reytingleri sallayacağını gösterdi. Çukur 44. yeni bölüm fragmanı Show TV’de seyirci karşısına çıktı. Yeni bölümden ilk görüntülerde Cumali, babasının elini öpmeye gidiyor. Cumali’yi karşısında gören İdris ve Sultan gözyaşlarına hakim olamıyor. İdris oğluna önce tokat atıyor, sonra da onu bağrına basıyor. Çukur 44. yeni bölüm fragmanında ise; Mahsun adım adım Sean’yı takip ediyor. Yamaç’ın Çukur’da dolaştığını öğrenince Çeto’ya, “Yamaç Çukur’daymış. Abisi Cumali çatılarda dolaşacak, paşası altınları nereye koyacak… Dolaşmayacak. Benim dediğim mahallede dolaşmayacak benim olana el uzatmayacak. Onun olanı da alırım!” sözleri ile öfkesini saçıyor. Mahsun’un Yamaç’ın arkasından silah çekmesi gerilimin dozunu artırıyor. Vartolu ve Medet’in mal bulmak için arayışları devam ediyor. İşte Çukur 44. yeni bölüm fragmanı…
ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 43. BÖLÜM ÖZETİ

Salih, Saadet’i Karakuzuların elindenden kurtarmak için eski Vartolu Saadettin olduğu günlere geri dönmeye karar veriyor. Eskiden iş yaptığı bir arkadaşına durumunu anlatır ve ondan mal bulmasını ister. Bu arada Karakuzuların bir teslimatı vardır. Alıcı Mahsun’u arar ve malların durumunu sorar. Malının hazır olduğunu teslimatın yapılacağını söyler. Bu arada Ersoy konuşulanlara kulak misafiri olmuştur.
CUMALİ’NİN ADAMLARI İŞİ BİTİRİYOR

Yamaç ve Cumali, Karakuzuların malı hazırladıkları depoya saldırır. Ancak bir sorun vardır. İçerdeki adamların sayısı beklediklerinden çok fazladır. Çatışma devam ederken Karakuzularla baş edemeyeceklerini anlayınca geri çıkmak zorunda kalırlar. Dışarıdayken başka bir grup Karakuzulara saldırır. İş bittikten sonra Cumali’ye seslenen Veysel işin bittiğini söyleyince içeri girerler. Yamaç olanı biteni anlamaya çalışır ve Cumali’ye adamları nasıl bulduğunu sorar. Bu sırada Karakuzulardan yaralı olan biri Celasun’u vurmak üzereyken Cumali durumu farkeder ve adamı vurur.

YAMAÇ VEYSEL’E SALDIRIYOR

Yamaç Cumali’nin adamlarından tanıdık bir yüze rastlayınca ona saldırır. Cumali çok şaşırır. Onları ayırır. Cumali’ye adamın kim olduğunu anlatır ancak Veysel bahsettiği kişinin ikizi olduğunu söyler. Yamaç inanmaz fakat Veysel bir resim gösterir. Yamaç Cumali’yi uyarır ve ona güvenmemesini söyler.

Çeto ve Mahsun dışarıda Karakuzularla konuşurken bir telefon gelir. Arayan kişi malları sorar. Çeto durumu Mahsun’a söyler ve adamları aramasını ister. Ancak aradığı adamların telefonları cevap vermez. Bunun üzerine malların olduğu depoya giderler.

“SENİN KARŞINDA VARTOLU SADETTİN VAR”

Medet ve Vartolu Çeto’nun istediği uyuşturucuyu yapmak için gerekli malları bulmanın çaresini bulmanın peşindedirler. Ancak çaldıkları tüm kapılardan elleri boş dönerler. Medet Vartolu’ya Yamaç’a danışmayı teklif eder ama Vartolu çılgına döner. Ona karşısında Vartolu Sadettin olduğunu söyler ve teklifi reddeder.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting