Ana Sayfa / Kadınca / CznBurak Dubai’de dev poster

CznBurak Dubai’de dev poster

CznBurak olarak tanına burak Özdemir, Dubai’de dünyanın en yüksek binasında. Czn Burak olarak bilinen genç şef ve lokantacı Burak Özdemir, Dubai ve Ortadoğu’nun en büyük restaurantını açtı. Burak Özdemir’e bu başarısının ardından bir sürpriz geldi ve Özdemir’in portresi dünyanın en uzun binası Bruj Khalifa’ya asıldı.

Czn Burak neden gündem oldu, Burak Özdelir nereli, yaşı ve kimdir?

CZN BURAK ORTADOĞU’UNN EN BÜYÜK LOKANTASINI AÇTI

Ortadoğu’nun en büyük restaurantını
açan #CznBurak‘ın portresi, dünyanın en uzun binası Burj Khalifa’ya yansıtıldı.
Dubai ve Ortadoğu’nun en büyük restaurantını açan #CznBurak’ın portresi dünyanın en uzun binası Bruj Khalifa’ya asıldı.


CZNBURAK BURAK ÖZDEMİR NERELİ, YAŞI, İŞİ, KARİYERİ
CZN Burak Özdemir kimdir? sorusu gündemin en çok konuşulan haberleri arasına girdi. Aşçı, İşletmeci ve sosyal medya fenomeni olan Czn Burak’ın öldüğü iddia edildi. İşte, Czn Burak Özdemir hakkında detaylar…
Czn Burak Özdemir, kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sorular merak konusu oldu. Aşçılık yapan ve sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarla adından sıkça söz ettiren Czn lakaplı Burak Özdemir’in öldürüldüğü iddia edildi. Twitter’da TT olan konu hayranları tarafından da merak konusu oldu.

CZN BURAK ÖZDEMİR KİMDİR?

Burak Özdemir, 24 Mart 1994 tarihinde dünyaya geldi. Takma adı CZN Burak olan Burak Özdemir, Hatay Medeniyetler Sofrası Aksaray’ın sahibi bir Türk şef ve restoratör. Türk yemek tarifleri hazırlama ve sunma tekniği onu internette ünlü yaptı. Açık Öğretim Fakültesinde eğitimini sürdüren Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi.

Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul’da da şube açtı. Sosyal medyada paylaştığı video ve resimlerle ile sosyal medyanın yeni fenomeni olan Burak Özdemir, bu sayede Hatay Medeniyetler Sofrası’nı sosyal medyada popüler hale getirmeyi başardı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting