Ana Sayfa / Kime Ait / David Beckham’ın evi soyuldu

David Beckham’ın evi soyuldu

Beckham Çifti’nin malikanesine hırsız girdi, Beckham’ları soyup soğana çevirdi. David Beckham ve Victoria Beckham çiftinin malikanesine 10 yaşındaki kızları da evdeyken hırsız girdi. Hırsızın binlerce pound değerinde eşya çaldığı öğrenildi.

Beckham çiftinin lüks malikanesi soyuldu. David ve Victoria Beckham çiftinin 40 milyon sterlinlik malikanelerine giren hırsızın, binlerce pound değerindeki tasarım ürünleri ve elektronik eşyaları çaldığı öğrenildi.

ÇANTADAN PARA ÇALAN HIRSIZ

HIRSIZIN MALİKANEDE DEĞERLİ EŞYALARIN YANINDA VİCTORİA bECKHAM’IN ÇANTASINDAKİ PARALARI VE KARTLARINI ÇALDIĞI DA ÖNE SÜRÜLDÜ. Guardian’ın haberine göre Soygun, çiftin 17 yaşındaki oğlu Cruz Beckham’ın 28 Şubat’ta malikanede boş bir odanın penceresinin kırıldığını görmesiyle fark edildi.

Metropolitan polis sözcüsü, 1 Mart’ta bölgede bir hırsızlık ihbarına yanıt verildiğini doğruladı.

Soyulan evin sahiplerinin, bazı eşyalarının çalındığı ihbarında bulunduğu, olayla bağlantılı tutuklanan olmadığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

Çalıntı eşyalar arasında “binlerce pound değerinde tasarım ürünlerin ve elektronik eşyaların” bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

Ünlü çiftin, olayın ardından oldukça sarsıldığı, malikanenin güvenliğinin gözden geçirilmesini istedikleri kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

iPhone 16 nasıl olacak?

iPhone 16 görüntüleri sızdı. iPhone 16 tasarımı ve tahmini Türkiye satış fiyatı belirlendi. Apple, iPhone …

Sınırsız Hosting