Ana Sayfa / Genel / Dede Korkut yer almayan karakter

Dede Korkut yer almayan karakter

Dede Korkut yer almayan kim? Hangisi “Dede Korkut Hikayeleri”ndeki karakterlerden biri değildir? Kim Milyoner Olmak İster’de çıkan final sorusu tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Milyonlarca izleyici akıllı telefonlarına sarılarak çıkan sorunun cevabını araştırmaya başladı. Peki, Hangisi “Dede Korkut Hikayeleri”ndeki karakterlerden biri değildir? Sosyal medyada da gündem olan soru 7’den 70’e herkesi merak ettirdi. İşte sorunun cevabı…

Hangisi “Dede Korkut Hikayeleri”ndeki karakterlerden biri değildir? Fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon TL değerindeki final sorusuyla tüm Türkiye’yi salladı. Başarılı yarışmacı Batu Avcı Milyoner’de final sorusuna doğru cevap vermek için ter döküyor. Sorunun cevabını merak edenler de akıllı telefonlarına sarıldı. Peki, Hangisi “Dede Korkut Hikayeleri”ndeki karakterlerden biri değildir? Sorunun cevabı ise…

Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Geçtiğimiz bölümde genç yarışmacı Batu Alıcı’nın 400 bin TL değerindeki soruyu da doğru yanıtlayarak bir sonraki yani 1 milyonluk soruya geçmesi herkesi heyecanlandırmıştı.

İşte merakla beklenen 1 milyon TL değerindeki soru:

HANGİSİ “DEDE KORKUT HİKAYELERİ”NDEKİ KARAKTERLERDEN BİRİ DEĞİLDİR?

A: Bala Hatun

B: Banu Çiçek

C: Bamsı Beyrek

D: Bayındır Han

Doğru cevap: A Bala Hatun

Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Batu Alıcı instagram var mı, boyu kaç, ne iş yapıyor?

BATU ALICI KİMDİR?

Batu Alıcı Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisidir. Bursalı olan Batu Alıcı 20 yaşındadır. Annesi tekstil, babası ise makine mühendisidir. Sporla ilgilenen Batu Alıcı, basketbol ve tenisin yanı sıra Kayak Sporuna ilgilenir. Okulun kayak takımında yer alan Batu Alıcı eğitim hayatına devam etmektedir.

Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Batu Alıcı instagram var mı, boyu kaç, ne iş yapıyor?

1 milyon TL’lik 12. sorunun hemen öncesinde sorulan 400 bin liralık 11. soruda, “Milli Savunma Bakanlığı’nın resmi sitesinde yer alan Atatürk’e ait özlük bilgilerine göre, Atatürk’ün boyu, kilosu ve ayakkabı numarası sırasıyla nasıldı?” denildi.

Batu Alıcı 400 bin TL’lik soruyu doğru cevaplandırarak 1 milyon TL’lik soruyu açtırdı. Yarışmanın yeni bölümünde 1 milyon TL’lik soru açılacak ve Batu Alıcı bu soruyu bilmeye çalışacak

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting