Ana Sayfa / Kime Ait / DeFacto kime ait, hangi ülkenin?

DeFacto kime ait, hangi ülkenin?

DeFacto kime ait, sahibi kim, DeFacto ne zaman kuruldu kaç mağazası var bilgileri. DeFacto ürünleri nasıl fiyatları nasıl haberi. DeFacto okula dönüş koleksiyonu fiyatı ve mağazaları. Okula dönüş heyecanı yaşayan öğrenciler için DeFacto, Doğa Kalp Ben temalı bir ‘Okula Dönüş’ koleksiyonu hazırladı. Öğrenciler, koleksiyonun ürün etiketinde yer alan tohumları doğanın geleceği için toprakla buluşturacak

DeFacto kime ait, sahibi kim ne zaman nerede kuruldu bilgisi. DeFacto kaç mağazası bulunuyor, DeFacto ürünleri nasıl.

DEFACTO OKULA DÖNÜŞ KOLEKSİYONU

Doğaya dönmeyi özüne dönmek olarak tanımlayan DeFacto, gençler için doğa temalı özel bir ‘Okula Dönüş’ koleksiyonu hazırladı. Marka, alışveriş yapanlara verilecek tohumlarla, hem doğa farkındalığına hem de dünyanın geleceğine katkı sağlamaya davet ediyor.

Son dönemde iklim değişikliğinin dünya ve Türkiye’deki etkilerine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalarda bulunan Marka, “DeFacto Okula Etiketler Doğaya Dönüyor” sloganıyla Okula Dönüş koleksiyonu için hazırlanan etiketlere tohumlar yerleştirdi. Uzun süredir daha yaşanabilir bir dünya için doğa dostu ve organik ürünlerle doğaya olan zararı en aza indirmeye çalışan markanın yeni kampanyası sayesinde tüketicilerin ektiği tohumlar kır çiçeği veya ağaç olarak doğadaki yerini alacak. Tohum etiketleri Okula Dönüş koleksiyonunun yanı sıra tüm ürün alışverişlerinde tüketiciye hediye edilecek.

DEFACTO KİME AİT, SAHİBİ, MAĞAZA SAYISI

Defacto‘nun sahibi kim, Defacto’yu kim kurdu? sorularının yanıtı internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. Peki, Defacto’nun sahibi kim, Defacto’yu kim kurdu?

Türkiye’nin en büyük giyim mağazalarından olan Defacto, 2005 yılında kurulmuştur. Mağaza Türkiye’de başarı göstererek bir çok il ve ilçede yeni mağazalar açmasının yanı sıra yurt dışında da başarı göstermiş ve bir çok ülkede şube açmıştır.

İlk İstanbul’da mağaza açan Defacto Ozon Tekstil çatısı altında kurulmuştur. Defacto’nun kurucusu ise Ozon Tekstil’in CEO’su olan Zeki Cemal Özen’dir.

Kendi sektöründe Türkiye’nin en büyük ikinci işletmesi olmayı başaran Defatco’nun yurt genelindeki il merkezlerinde ve büyük alış veriş merkezlerinde (AVM) mağazaları bulunmaktadır.
Türkiye’de şuan 190 mağazası bulunan Defacto’nun Kazakistan, Kuzey Irak, Mısır ve İran ülkelerinde toplam 10 mağazası vardır. Bu mağazalarının dışında resmi internet sitesinde müşterilerine online satış hizmeti de sunmaktadır.

30 ÜLKEDE 500 MAĞAZA
Türkiye’nin ilk üç mağaza zinciri arasında yer alan Defacto, 30 ülkeye mağaza açma başarısı göstermiştir. Toplamda 14 bin çalışanı olan giyim devinin 500’den fazla mağazası bulunmaktadır.

 

 

İlginizi Çekebilir

John Lennon gitarı satılıyor

Dünyanın en pahalı gitarı açık arttırmada satılıyor. Müzik dünyasının efsane grubu Beatles’tan John Lennon’un 1960’larda …

Sınırsız Hosting