Ana Sayfa / Gündem / Defineyi koruyan yılan

Defineyi koruyan yılan

Taş kesilmiş yılan define koruyucusu mu? define ararken bulunan yılan ne anlama geliyor. Define koruma ve yılan hikayeleri, efsaneleri. Define arayıcıları taş kesilmiş yılan buldu. Defineciler arasında dilden dile dolaşan “Defineyi koruyan yılan” efsanesi gerçek oldu. Bir Türk defineci tarafından yapılan kazıda, duvar arasında taş kesilmiş yılan bulundu. Bu tılsımlı yılanların, yüzyıllık defineleri koruduğuna inanılıyor.

Define ve yılan. Gömüyü yılanlar mı koruyor? Taş kesilen yılan ürküttü. Define aramak ve define kazısında ortaya çıkan yılan ve yılan efsaneleri. Türkiye’de define bulma umudu taşıyan binlerce kişi, çeşitli yerlerde kazı yapıyor. Ancak karşılarına her zaman define çıkmıyor. Sosyal medyada yayınlanan ve Türkiye’de kaydedildiği belirtilen bir videoda, definecinin taş kesmiş yılanı bulduğu anlar yer aldı.
HAKKINDAKİ HİKAYE ÜRKÜTÜCÜ
Bu yılanlar hakkındaki hikaye de bir o kadar ürkütücü. Buna göre defineciler arasında yayılan hikayeye göre, yılanlar yüzyıllardır gömülü duran defineleri saklamakla görevlendiriliyor ve oradan hiç ayrılmıyor.

YAKINLARINDA DEFİNE VAR İDDİASI
Taş kesilmiş yılanın bulunduğu yerde aynı zamanda define olduğunu da savunanlar var. Bu iddiaya göre yılan, korumakla görevlendirildiği defineyi beklerken üzerine yığılan betonla taşa dönüştü.

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting